13-08-2005, 18:20
|
|
|
חבר מתאריך: 28.04.02
|
|
רחלי, תות אני אענה כאן לשתיכן :)
דברים לחדר יש לו בשפע.. החדר שלו מלא בשטויות.. אין מקום לכלום.. כל החדר שלו מלא בגולגולות ודברים מפחידים..
משחקי מחשב... לא נראה לי שהוא צריך לתקופה הקרובה.. הוא מוריד משחקים מהנט, וכל היום מול המחשב עם חברים שלו.. אז לא עושה רושם שהוא צריך משחקי מחשב לתקופה הקרובה..
בגדים? יכול להיות רעיון טוב, גם חברים לי המליצו לי לקנות לו בגדים.. אבל זה בעיה.. אני צריכה אותו בשביל לקנות לו בגדים.. וזה משימה בלתי אפשרית להוציא אותו מהמחשב/מיטה לשופינג.. אבל אני אנסה את זה..
שעון עם חריטה, ספר טוב, בושם, חלוק עם הדפסה - סורי רחלי.. אני צריכה לפסול את כולם.. הוא לא יתשמש בחלוק, בשמים יש לו בשפע, ספר הוא לא יקרא, ושעון? הוא יהרוס/יאבד אותו תוך פחות משבוע.
ואממ.. משטח מחםם כוס? זה לא יהיה שימושי בשבילו יותר מדי.. ככה שנראה לי שגם על זה אני אצטרך לוותר..
ותות, יש לו בחדר, טלויזיה ככה שנאלץ לוותר גם על זה.
ככה שנראה לי הוא בגדים, או לא יודעת מה.. קשה לי לחשוב על משהו שהוא צריך.. הואלא צריך שום דבר לחדר או למחשב. יש לו הכל..
ניסיתי לשאול אותו מה הוא רוצה.. והוא בעצמו לא ידע.. זה בעיה.. זה ידל שלמרות שיש לו הוכל מסתפק במועט.. לפני כמה שנים ההורים שלי רצו לקנות לו פלייסטשיין ליומולדת.. והוא פשוט ויתר.. אמר שהוא לא רוצה. וחבל שהם יבזבזו כל כך הרבה כסף על זה. כי הוא לא רוצה שהם יבזבזו עליו כל כך הרבה כסף.. זה בעיה..
אבל מה שאני כן יכולה להגיד עליו, הוא פשוט אח מושלם!
ותותי, גמני מתגעגעת.. ואם את רוצה לראות אותי אז זה רק בשבוע הקרוב.. כי עוד שבוע אני עולה על מדים ומתחילה ללבוש ירוק-זית
נערך לאחרונה ע"י lingi בתאריך 13-08-2005 בשעה 18:45.
|