שלום חברים !
לאחר עיכובים קלים וקצת באיחור הנה כל הפרטים על המפגש הצפוי שאמור להתקיים ב 18 באוגוסט (י"ג באב) ביום חמישי בקניון השלום (עזריאלי) מטרת המפגש הוא שכל אחד יוכל להפגש עם חברי הצ'אט והפורום האחרים, ולהכיר אותם פנים אל פנים .
תאריך זה נקבע לאחר הצבעה שנערכה בנושא ולאחר שכלול כלל ההצבעות החוזרות .
נקודת המפגש הינה- רחבת בתי הקולנוע, שם נתאסף בשעה 5 אחה"צ ואח"כ נעלה לגג , מומלץ להביא כסף לקניית מזון, וגם מצלמות לתעד את האירוע.
למקום מגיעים קוי אוטובוס רבים, של אגד ודן כאחד, וכן תחנת רכבת (ת"א - השלום) ממוקמת בסמוך .
במקרה ואינכם יודעים איך להגיע, תוכלו להעזר ב :
אגד: http://www.egged.co.il (מודיעין: 03-6948888 או 2020* מסלקום, אורנג' ומירס) .
דן: http://www.dan.co.il (מודיעין: 03-6394444 או 3456* מסלקום ואורנג', או 4444* מפלאפון) .
ורכבת ישראל: http://www.israrail.org.il (מודיעין: 03-5774000 או *5770 בסלולרי) .
תמיד מומלץ לבוא מוקדם, כדי לפגוש את כולם (במיוחד את אלו שבאים מרחוק, וצריכים לחזור בשעה מוקדמת) .
אנא שימו לב להתעדכן בשינויים במידה ויהיו.
בנוסף נשמח לדעת מי מכם מתכוון להגיע אז אנא תיידעו אותנו פה ואם למישהו יש בעיה מוזמן לכתוב את זה פה (עקב תאריך בעיות הגעה או כל בעיה אחרת) ונראה אם יהיה אפשר לפתור זאת
יום טוב ונשמח לראותכם !
בברכה
רחלי וארז
נערך לאחרונה ע"י charm בתאריך 18-08-2005 בשעה 06:25.
narxx דוקא בגלל שאתה לא מכיר אף אחד עדיין זאת סיבה מצוינת לבוא ולהכיר גם אני לפני שלוש שנים לא הכרתי אף אחד והייתי ממש חדש בפרש ובעיקר הייתי בחדר של רשתות מחשבים כך שמהחדר הזה בקושי מישהו הגיע אבל מפגשים כאלו זה תמיד דבר נחמד ובזכות המפגש והאנשים נכנסתי לשאר החדרים וכמו שאתה רואה מאז אני פה ודוקא לא בחדר שממנו התחלתי, לכן אני מזמין אותך לבוא להכיר ובעיקר לבלות ונשמח להכיר אותך
ub40 הגילאים של האנשים משתנה אבל רובם צעירים מתחיל מגילאי 10 בערך ויש הרוב בגילאי 15-17 וגם לא מעט מעל גיל 20, בן כמה אתה אם אפשר לשאול. המפגש הוא נחמד ללא קשר לגיל האנשים ואפשר למצוא שיחה עם כל אחד ואני מניח שיהיה לפחות נציג אחד מכל גיל אני דרך אגב מהאוכלוסיה המבוגרת יותר (אני בן 33)
להתראות שם
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי bboyoren שמתחילה ב "אני לא ממש בטוח שלעשות מפגש..."
לא ברור לי מאיפה הבאת את היציאה הזאת
אומנם רף האלימות בארץ עולה כל הזמן אבל (ובעיקר אני מקווה כך) לא נראה שאנשים יגיעו ובעיקר יחכו למפגש כדי "לסגור" חשבון עם מישהו
בכל מקרה היו מפגשים והיה אחלה ויהיו עוד מפגשים ומקווה שגם בהם נבלה כמו שצריך
ונשמח לראותך
יום טוב
ארז
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי charm שמתחילה ב "זה לא מפגש של העולם התחתון ידוע לך?"
אני בטוח שאתה לא יודע מה הולך בכל הפורומים פה, אני בהחלט נגד אלימות, אבל ראיתי די הרבה תקריות של אלימות מילולית בפורום מסוים פה, קללות וגידופים אחד נגד השני... אז תחשוב מה יקרה שאותם שניים ייפגשו במפגש...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי charm שמתחילה ב "מפגש הפורום של פרש מתקיים היום כנסו לפרטים...."
למרות שהייתי שמח אבל פשוט אני מתגייס ביום חמישי הזה ואני לא יודע אם אני אוכל להיות בעזריאלי חמישי הבא =( טוב אם יתאפשר לי זה יהיה נחמד אם לא אז נביא תמונה חחח
אגב לאן אתה מתגייס?
ונשמח לראותך במדים החדשים שלך ונוכל לקרוא לך בשר טרי
kenshinkan שיהיה לך בהצלחה ואתה יודע מה אומרים לומדים טוב טוב עד ערב לפני ואז עוזבים והכל ויוצאים לנקות את הראש כי מה שהספקת הספקת יותר מיזה ללמוד לתוך הלילה לא יעזור ורוב הפעמים רק יפגע בשינה ובלחץ שלפני
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי charm שמתחילה ב "מפגש הפורום של פרש מתקיים היום כנסו לפרטים...."
לידיעתכם יהיה כנראה עוד מפגש בסוכות ולכן תשריינו מעכשיו את הזמן כך שתוכלו להיות במפגש ההוא
ובקשר למפגש הזה הוא יתקיים בתאריך המיועד ולפי התוכנית אלא אם יקרה משהו בשניה האחרונה
וכיוון שיש פה רק בודדים שאמרו או ביקשו לדחות זאת לא נראה שהמפגש הזה ידחה
שלום חברים
כרגע בערך 15 אמרו שהם באים ועוד 5 מתנדנדים, נשמח לשמוע מי עוד בא או מי רוצה לבוא ויש לו איזו שהיא בעיה שאולי אפשר לפתור אותה
אז מקווה לשמוע מאוד הרבה אנשים אם הם באים כדי שלמרות המצב והנסיבות מסביב זה יהיה בכל זאת מפגש גדול ומהנה
אז חברים נשמח לשמוע מי בא ולא אמר
בדרך כלל המפגשים מתחילים בשעה 17:00 ונמשכים לפחות עד השעה 20:00 לפחות כך היו במפגשים עד היום ואף המפגשים נמשכו עד השעות הערב המאוחרות
כך שאני מאמין ש99 אחוז שנהיה שם ב שש וחצי ואף מאוחר יותר