01-09-2005, 16:45
|
|
|
חבר מתאריך: 26.08.03
|
|
אני לא מאמין שאני נכנס לויכוח הזה,
פשוט חבל לי על זאוס..
תבין "מתושלח האיום" , יש אנשים שהולכים להיות ג'ובניקים מכל מיני סיבות. מצב כלכלי גרוע, מצב משפחתי גרוע, הורים חולים \ הורים מתים וכו' וכו' (לא עלינו).
בחיל הירוק, חייל שמתגייס עם בעיות מסוימות מקבל תנאים מסויימים, אבל בחיל האויר יותר קשה לקבל את התנאים האלה !
בשפה "מקצועית" , ת"ש 3 בח"א זה ת"ש 5 בחיל ירוק, ות"ש 5 בח"א זה ת"ש 7 בחיל ירוק. ז"א שחייל עם בעיות שבחיל הירוק הם מספיק חמורות מבחינת הצבא שיצא כל יום הבית, בחיל הארור הזה זה אומר שאתה יכול גם לסגור כל שבת שניה בבסיס , גם אם להורים שלך אין כסף ללחם.
אני לא מבין על מה הויכוח, אתה מופתע שאנשים שהתגייסו לצבא "מתבכיינים", אני מנחש (בטוח) שאתה עוד לא התגייסת. יש כל מיני אנשים שמתגייסים לצבא, ובאופן רנדומלי שולחים אותם למקומות שונים, ובאופן רנדומלי התנאיים שלהם משמעותית שונים.
או בניסוח יותר פשוט, דמיין חייל, נקרא לו אבי, שאבא שלו מת ואמא שלו מרותקת לכסא גלגלים, והוא הלך לצבא והוציא את כל הת"ש למיניהם וכל מה שצריך, אבל בגלל שהמחשב בבקום פלט באופן רנדומלי שהוא יתגייס לח"א, התנאים של אבי יתקצצו באופן משמעותי ביותר הוא יסגור בבסיס הרבה יותר, ובשלב זה לא היה לו בכלל אכפת שיש בריכה בבסיס (שמשפצים אותה כבר 10 שנים). אז אבי יסגור בבסיס כי הוא בח"א, אמא שלו תישאר לבד בבית כל שבת שניה מרותקת לכסא גלגלים בלי שאף אחד לא יוכל לעזור לה, אבי לא יוכל לעבוד בשום מקום כי הוא מסיים לעבוד בטייסת ב11 בלילה ולא יוכל להביא כסף לאוכל הביתה, והחיים של המשפחה יהרסו.
לעומת זאת, אם המחשב היה פולט באופן רנדומלי פקיד בקריה לאבי, הוא היה חוזר כל יום במשך שלוש שנים הביתה, יכול לעבוד ולעזור לאמא והכל היה בסדר.
bash me
|