26-06-2005, 19:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.01.04
|
|
אני מקווה שהתגובות של סירפד ופדרבוש בהמשך האשכול מספקות אותך ואם לא...
למה כתבתי שישנו בחור שעשה ככה וככה?
משום שבתקופה שהפרשה התפוצצה- האתר והבחור היו בכותרות.
אותו חייל פגע פגיעה שזה ישמע קצת פלצני לכתוב את זה אבל "אנושה" באותה יחידה/ אותו מערך ולמה?
הוא פירסם את מספרה של היחידה, מספרי יחידות המילואים שלה, פירוט רב על המסלול וההכשרה של אותה יחידה, ותמונות של היחידה באימונים כאשר בתמונות רואים פריטים שרמת הסיווג שלהם היא מינימום "סודי".
אני לא רוצה להיכנס לפרטים לגבי סוג ההיכרות שלי איתו, אבל אני יכול להגיד בוודאות שהסיבה העיקרית להשגת החומר הזה ופירסומו היה הרצון של אותו חייל להרגיש "גבר", לקבל קצת תשומת לב כי הנה, הוא הצליח להשיג מידע שאחרים היו מתים להשיג.
אותו חייל נחשף למידע המסווג במסגרת תפקידו (הוא החל כלוחם ביחידה "רגילה" ומסיבות מסויימות עבר לשרת במפקדה איזורית- שם נחשף למידע).
למה אני לא אוהב את האתר isayeret?
משום שזה האתר ששיתף פעולה עם החייל ופירסם את המידע.
משום שחלק לא קטן מהמידע שמפורסם שם- בין אם מדובר במידע כתוב ובין אם מדובר בתמונות פשוט מצוץ מהאצבע.
אני יכול לתת לכם דוגמה אחת לגבי קורס לא מסווג יחסית- קורס צלפים.
באתר הנ"ל יש זלזול מוחלט בקורס והמידע שמפורסם שם לא נכון בעליל. בין אם בסוג המדריכים, סוג החניכים והתכנים. את זה אני כותב מידע אישי- החבר הכי טוב שלי היה קצין ומדריך בקורס הנ"ל.
אז בסדר, בisayeret יש תמונות "מרעילות" וחלק מהמידע שם בהחלט יכול להיות אמיתי, אבל באופן כללי- זה אתר שמיועד להיות מגניב ופצצתי, וככזה כתובות בו המון שטויות.