שלום לכולם!!!
אני יודע שהרבה אנשים מחפשים תוכנה של המרה מקובץ Mp3 לקובץ Mmf,
בכדי להכין צלצול לסמסונג שלהם טוב אז ככה מה שצריך זה:
קובץ בפורמט Wav שאותו אתם רוצים להמיר תורידו את התוכנה audacity מכאן:http://nchc.dl.sourceforge.net/sour...y-win-1.2.3.exe
בעזרת התוכנה הזאת תמירו כל קובץ Mp3 לקובץ Wav טוב אז מה שאתה צריכים לעשות: תתקינו את התוכנה:
עכשיו אחרי שהתקנם תכנסו אל התוכנה: תבחרו את השיר שאותו אתם רוצים להפוך לקובץ Wav ואז תלחצו Open
תחכו עד שהקובץ של השיר ישתנה: עכשיו תעשו:...Export as wav תבחרו לאן ברצונכם לשמור את הקובץ: ותחכו עד שהוא יסיים להמיר את הקובץ:
טוב ועכשיו לעיקר כל קבצי ה-Wav שהמרתם עכשיו תוכלו להמיר אותם לקובץ Mmf
תורידו את התוכנה הזאת: http://members.chello.nl/dondiegox1/PsmPlay5.41.exe
זהו הקובץ הפעלה תכנסו לתוכנה ותראו את זה:
כעת תלחצו על ואז open ואז תבחרו את הקובץ Wav הרצוי:
עכשיו תמירו את זה ל16 או 40 פולי:
עכשיו תבחרו איך אתם רוצים שהצלצול יהיה דוגמא עם ויברציה ואורות(אני לא ממליץ לבחור בשום דבר)
ותלחצו אחרי שבחרתם על-OK
תשמרו את הקובץ במקום הרצוי(התוכנה תשאל אותכם שאלה בסינית תעשו OK)
מה שעליכם לעשות לקראת סיום הוא לבדוק שהצלצול נשמר...
לסיום, נפתח את קובץ ה''Wav'' באמצעות התוכנה PsmPlay5.41, לאחר מכן, נפעיל את קובץ הWav ואז הוא יראה לנו את משקלו לדוגמא @107/159
לאחר מכן נעבוד ע''פ המדריך, ולאחר שהגענו לFile - To Smaf - Smaf 40 Poly
נשנה ב''Max Siza Byte למס'' שצויין בהתחלה (@159).
לא לשכוח לכתוב את המשקל ולהוסיף את שלושת הספרות אחריו
תעזרו בתמונה:
תוצאה
הצלצול שהכנתי בפורמט Mmf: https://2005-uploaded.fresh.co.il/2...22/53338914.rar
ועכשיו מה שנשאר לעשות הוא להעביר את הצלצול בעזרת כבל אינפרא או דרך האינטרנט במכשיר...
בהצלחה!!!
ניפגש במדריך הבא
צהרת פרטיות: סיקור זה נכתב לאתר פרש בלבד. סיקור זה נכתב והוכן ע"י בלבד. אין להעתיק ללא אישור בכתב מהאתר פרש או בהסכמה מלאה של הכותב
נערך לאחרונה ע"י tal126 בתאריך 22-12-2006 בשעה 01:27.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי tal126 שמתחילה ב "המדריך להמרת קובץ מ-Mp3 ל-Mmf"
ת'שמע אחי עשיתי בדיוק מה שאמרת העלתי קובץ MMF לאתר ששלחת לי הוא נתן לי כתובת רשמתי אותה בפלאפון נכנסתי לאינטרנט בסמסונג 845 והוא רשם לי באנגלית משהו כמו : הדף המבוקש לא יכול לעלות .. באותיות קטנות שחורות .
ניסיתי גם את מה שאתה העלת לי עם עופר ניסים אבל אותו דבר ...
יש לך מושג מה הבעיה !?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי tal126 שמתחילה ב "המדריך להמרת קובץ מ-Mp3 ל-Mmf"
באמת אין יותר מדי אנשים שהיו משקיעים על הפורום כמו טל באמת עשר של מדריך.
רואים שזה לא לקח לו לא 10 דקות וגם לא 20 באמת אני אישית מאוד שמח שיש אחד כזה בפורום את הרושם שלו עשה אלי ברגע שראיתי את המדריך ועד עכשיו.
כי גם עכשיו שיש לי שאלה הוא שולח לי תגובה במהירות רבה ונותן את ההרגשה שהוא עושה את באמת מכל הלב
אז באמת טל תודה בשמי ובשם כל אחד שנכנס ורואה את המדריך ואומר "וואלה הוא תותח" אבל לא רושם תגובה אז גם אני אומר
מישהו מכיר אולי אתר שיש בו שירים MMF?! מצאתי כמה אתרים אבל אין בהם שירים חדשים.. ומאיפה אני אשיג גם שירים ישראלים כאלו.. ניסיתי לעשות דרך התוכנה הזאת והיא עושה לי רק לכמה שניות אז זה לא שווה...
יש לי סמסונג 845 ..אני ממיר ל MMF מעלה לאתר (בנענע) ומוריד דרך הפלאפון ולצערי מציג לי הודעת שגיאה.
ניסיתי לשנות את הסיומת שלו לMID ומוריד דרך הפלאפון אבל הבעייה היא שלא משמיע את הצלצול , הוא מגיע אליו וכשאני לוחץ על השמע פשוט אין כלום ..דממה!!
מה זה יכול להיות? (גודל הצלצול בMMF וגם ב MID הוא 11 K)
נערך לאחרונה ע"י Cool-Guy בתאריך 30-09-2005 בשעה 17:36.
לא עזר האתר ...אותה בעייה
אגב אני השתמשתי ב PsmPlay5.41 כאשר ביצעתי את ההמרה לMMF
פתחתי קובץ WAV ועשיתי file> to smaf> smaf 40poly ואז לא שיניתי כלום לחצתי OK
ושמרתי את הקובץ.( הופיעה הודעה בסינית לחצץי אישור)
עכשיו יש לי קובץ MMF העלתי והורדתי דרך הפלאפון קיבלתי הודעת שגיאה
שיניתי את הסיומת ל MID העלאתי והורדתי דרך הפלאפון קיבלתי צלצול חרש ..פשוט אין קול!!
הלינק לא עובד לי..
לא משנה הורדתי את התוכנה מאתר אחר.. אבל יש לי sk tv slider ולא שומעים תצלצולים שאני עושה.. את שלך כן.. למרות שאני עושה בדיוק מה שרשמת.. יש לך מושג מה הבעיה?
נערך לאחרונה ע"י **Gilly** בתאריך 23-12-2005 בשעה 10:47.
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי **Gilly** שמתחילה ב "אתה יכול אולי להעלות את הלינק לתוכנה שוב.."
כלשהי, בשביל שהצלצול יפעל.
תפעלי כך:
פתחי את קובץ ה''Wav'' באמצעות התוכנה PsmPlay5.41, לאחר מכן, תפעילי את קובץ הWav ואז הוא יראה לך את משקלו לדוגמא @107/159
לאחר מכן תעבדי ע''פ המדריך, ולאחר שהגעת לFile - To Smaf - Smaf 40 Poly
תשני ב''Max Siza Byte למס'' שצויין בהתחלה (@159).
תעזרי ע''פ התמונה:
בהצלחה!
פעלתי בדיוק לפי ההוראות ושאני שם את מה שעשיתי בפלאפון אז זה מנגן לי רק את ה-5 שניות של השיר ואז זה מפסיק...יש לי samsung 410i מישו יכול להגיד לי מה עושים . תודה רבה למי שעוזר
תפעל כך:
פתח את קובץ ה''Wav'' באמצעות התוכנה PsmPlay5.41, לאחר מכן, תפעיל את קובץ הWav ואז הוא יראה לך את משקלו לדוגמא @107/159
לאחר מכן תעבוד ע''פ המדריך, ולאחר שהגעת לFile - To Smaf - Smaf 40 Poly
תשנה ב''Max Siza Byte למס'' שצויין בהתחלה (@159).
תעזר ע''פ התמונה:
בהצלחה!
זה רושם לי ככה
This MMF type is not supported
זה קורה כשאני כבר סיימתי לעבור הכול טוב וזה
אני בא לעביר לפלאפון וזה עושה לי את זה אני עושה אוקי ואז מעביר
וזה מעביר תשם של הצלצול למכשיר עצמו אבל לא שומעים כלום
אבל את הצלצול שאתה עשיתה הצלחתי
מה למה זה ככה אחי?
נערך לאחרונה ע"י adihilel בתאריך 13-02-2006 בשעה 14:46.
הוא גם תומך בפורמט הזה?.. ובאיזה פורמטים של סאוונד הוא תומך (חוץ מMIDI וAMR)
תודה
יש לי סמסונג 410i... והצלחתי להוריד אליו את הצילצולים שאתה עשית... (חוץ משל עופר ניסים)..
.ואני לא מצליחה ליצור גם צילצול למרות שפעלתי לפי המדריך..
זה יוצר לי 2 קבצים... ו- תיקייה אחת... שבה השיר מחולק לחלקים של 5 שניות..
מישהו יכול לעזור לי??
ואשמח אם תשלחו לי טרוטונים שהכנתם
הלכתי שלב שלב לפי המדריך שלך
והכול פעל אבל כשאני מנסה לשמוע אותו בפלאפון לא שומעים כלום ניסיתי כמה וכמה פעמים ובדרכים שונות ועדיין לא שומעים אבל את מה שאתה פירסמתה שומעים בפלאפון שלי יש לי סמסונג E-310 שזה
סמסונג 845
תפעל כך:
פתח את קובץ ה''Wav'' באמצעות התוכנה PsmPlay5.41, לאחר מכן, תפעיל את קובץ הWav ואז הוא יראה לך את משקלו לדוגמא @107/159
לאחר מכן תעבד ע''פ המדריך, ולאחר שהגעת לFile - To Smaf - Smaf 40 Poly
תשני ב''Max Siza Byte למס'' שצויין בהתחלה (@159).
תעזרי ע''פ התמונה:
בהצלחה!
אני חייב חייב חייב חייב חייב חייבבבבבבבבבב
את התוכנה ובכלל את הכל פה, אני מת להעביר טרו-טונים לפלאפון בעזרת זה
הקישור של התוכנה בהתחלה בהתחלה לא עובד !
מה לעשות?!
שאני רושם את הקישור ומתחבר זה חושב טיפה ואז רושם : "אין תמיכה בסוג התוכן"
ויש או ללחוץ על "שוב" או על "סיום", אם אני לוחץ על "שוב" זה לא נותן, אם אני לוחץ על "סיום" זה מעביר אותי כאילו דף אחורנית ואז רושם איזה קובץ של amr , כאילו מספרים.amr
דוגמא : (סתם חירבוש) 245964.amr
וזה לא נותן לי להורידדדדד...
למה?! ווקשה עזור לייי
הפעלתי את הקובץ WAV דרך PsmPlay ובגלל שחתכתי אותו המשקל הסופי שלו היה 599.
אבל לא ראיתי שום 3 ספרות אחריו..
ואתה חושב שזה קשור לזה שבאינטרנט בפלאפון זה אומר "אין תמיכה בסוג התוכן" ?
לא נראה לי שיש קשר...
אבל בכל זאת אני אקבל כל עזרה שהיא ! אני פשוט חייב את זה ואני גם רואה שלרוב האנשים פה זה עבד
קודם כל אחי כל הכבוד על המדריך!!! גאון!!!
יש לי סמסונג 410i והצלחתי להוריד לו את הצלצולים והכל רק האיכות לא בשיא.... זה נשמע כאילו אתה שם פול ווליום באוטו והרמקולים מתחילים לחרוק ולא שומעים חלק..
מקווה שהבנת את הבעיה ושיש פתרון... תודה
עמרי.
מקפיץ את המדריך......
ניסיתי בכל השיטות שנאמרו כאן עם התוכנות וזה לא עוזר.
קראתי את כל התגובות, ויש לי את אותה הבעיה שנאמרה כאן שכתוב "התוכן לא תומך..." כשאני מנסה להוריד את מה שעשיתי.
עשיתי את הצלצולים ל SK TV SLIDER שלי אבל הם צלצולים חרשים...
לא כ"כ הבנתי את הרישום של המשקל של הקובץ אחרי שאני פותח אותו בתוכנה הסינית PSMPLAY
איך אני גם בוחר את האורך של הרינגטון-ז"א כמה זמן מהשיר יושמע?
עשה טובה לפני שאני חוזר לצבא אחי תן תשובה...
תודה.
(ההודעה לטל או לכל מי שנתקל בבעיה דומה ופתר אותה...)
בתגובה להודעה מספר 62 שנכתבה על ידי אסיאסי שמתחילה ב "מבקש עזרה קטנה מ"טל" מנהל הפורום!!!!!"
תפעל כך:
לאחר מכן תעבוד ע''פ המדריך, ולאחר שהגעת לFile - To Smaf - Smaf 40 Poly
תשנה ב''Max Siza Byte למס'' שצויין בהתחלה (@159).
תעזר בתמונה:
נערך לאחרונה ע"י tal126 בתאריך 16-09-2006 בשעה 22:25.
תראה לא הבנתי האם הספרות הללו קבועות או שהם משתנות(לגבי השלוש ספרות האחרונות) .
הבנתי שאני רושם את המספר שיש ליד ה @ ב MAX SIZE(משקלו של השיר) אך מהם ה 3 ספרות האחרונות?
אם תוכל תיתן לי בבקשה אחי דוגמא אחרת עם מספרים אחרים בקצת יותר פירוט בבקשה...
(שאלה : נניח בדוגמא שנתת הייתי צריך למלא 159107 ? ב MAX SIZE? )
תודה וחג שמח אחי...
נערך לאחרונה ע"י אסיאסי בתאריך 24-09-2006 בשעה 17:14.