אז למען יהיה ברור ומובן ..
יופי של יחידה לתפארת מדינת ישראל
למרות שבעיניי לפחות מדובר באמבולנס מעופף וזה מה שרציתי לומר בתגובה הקודמת שלי שאותה דאגת להעלים
אם אתה חושב שאני טועה וקיימים נושאים שעליהם כן אפשר לדבר בנושא 669 אז תעשה את זה אני אשמח ללמוד משהו
{סרן א ז"ל אוגוסט 1993}
.. "צר לי עליך אחי יונתן נעמת לי מאוד" .. הי"ד !
כל התמונות מאתר היחידה בחבר'ה וכמה סריקות שעשיתי מתוך העיתנות:
האם יש למישהו עוד תמונות של החילוץ הזה? מי ששוכב על האלונקה זה חבר שלי, שהופתע לגלות שיש תמונה כזו.... (התאונה קרתה כשהדרך התמוטטה מתחת לרכב שלו באזור הגשר הסורי ברמת הגולן)
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי אישגדול שמתחילה ב "[QUOTE=יוסיפון]כל התמונות..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי אישגדול
האם יש למישהו עוד תמונות של החילוץ הזה? מי ששוכב על האלונקה זה חבר שלי, שהופתע לגלות שיש תמונה כזו.... (התאונה קרתה כשהדרך התמוטטה מתחת לרכב שלו באזור הגשר הסורי ברמת הגולן)
אכן הלב כואב...הגיעו ארצה רק 55 כאלה, מתוכם 18-19 לידיים פרטיות, וזה היה אחד מהם.
עזרתי לו אחר כך למצוא אחד אחד, כיום הוא הוחלף בדגם הארוך.
לי היה כזה עד לפני שנה, ואני עדיין מתגעגע אליו.....
של מארז או יחידה לטיפול נמרץ שהשתמשו בה עוד באנפות ויש להניח שהעבירו אותה לינשוף גם.
באנפה היא היתה מותקנת בתא המטען באמצע.זהו מתקן נייד.
כמו כן מחפש תמונות מקרוב של מנופי ההצלה של אנפה/ינשוף-אותו אחד.
מה זה משנה איזה נעליים הם נועלים ולמה זה מרגיז אותך?
That would be like the splendor of the mighty One…
I am became death,the shatter of Worlds.
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי מורה"ל שמתחילה ב "אתה יודע, השייטת לא המציאו..."
אני מקווה שזה ברור שהייתי ציני ואני לא יכול לחשוב על דבר מעניין פחות מזכאותם של לוחמי 669 ללבוש פלדיום.
That would be like the splendor of the mighty One…
I am became death,the shatter of Worlds.
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי חן אברהם שמתחילה ב "תראו, לפי דעתי מדובר בלוחמי שייטת כבר מהשניה שראיתי את זה.."
אז א' שעון על צד ימין זה ענין של נוחות, לא רק לוחמים בשייטת 13 עונדים את השעון בצד ימין אלא גם לוחמים ביחידות אחרות שעוברות קורס צלילה.
הסיבה היא שנהוג ללבוש את המצפן ומד העומק בצד שמאל ואז השעון עובר לצד ימין.
ב' פלדיום זה לא סימן רשום של שייטת 13, גם בעוקץ, כוח 100 ועוד כמה יחידות מותר ללכת עם הנעלים האלו.
שעון על יד ימין הוא פריט חובה ביחידות מובחרות אצל הלוחמים ה... דתיים (ויש הרבה כאלו). זה פשוט עניין של נוחות כדי לא להסיר ולענוד את השעון בכל בוקר בהנחת התפילין.
מישהו יודע מה זה הסמל החתול בשלט ברוכים הבאים חתולים צעירים..?
כי יש שתי מכוניות בשכונה שלי עם הסמל הזה בצד של המכונית..
מי שיוכל להסביר אני אודה לו...
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי roi900 שמתחילה ב "מישהו יודע מה זה הסמל החתול..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי roi900
מישהו יודע מה זה הסמל החתול בשלט ברוכים הבאים חתולים צעירים..?
כי יש שתי מכוניות בשכונה שלי עם הסמל הזה בצד של המכונית..
מי שיוכל להסביר אני אודה לו...
או סמל היחידה כמו שעידו אמר או שאתה מתבלבל עם הסמל של לוט"ר..
גם חתול...ויש הרבה מכוניות שראיתי עם הסמל שלו..
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי stinger360 שמתחילה ב "רואים את השלט עם התמונה וזה..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי stinger360
רואים את השלט עם התמונה וזה לא הסמל של לוט"ר... החתול הוא סמל היחידה כמו שעידו אמר.
לא חשבתי שהשלט שבתמונות הוא של לוט"ר..תן טיפ טיפה קרדיט לאינטיליגנציה..
אמרתי שאולי הבחור מתבלבל במכוניות כשהוא רואה מדבקות של לוט"ר ולא של 669.
יומטוב..