לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-11-2023, 23:17
  משתמש זכר channb channb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.03
סינוואר עדיין מנהל את סדר היום בנוגע לתנאיה של עסקה אפשרית - איפה טעינו.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "צה"ל עובר לדרום הרצועה. מדוע לא להתחיל מציר פילדלפי"

• צה"ל לא מפעל את מלוא כוחו. גם בעיר עזה עצמה חלקים גדולים לא טופלו ונראה שיש הרבה מאוד כח צבאי בלתי מנוצל. עברנו לפעולות פינצטה בשיפא.
  • צה"ל לא ביתר את חאן יונס מרפיח.
  • צה"ל לא פועל בציר פילדלפי. למה שהסיוע ההומניטרי לא יעבור דרך מחסום צה"לי אין אמירה חשובה מזאת.
  • מדוע נכנס דלק וציוד אחר לרצועה ללא תמורה הומניטרית על העולם להבין שיש לשלם על כך בחטופים - מודע הובן רק בימים הראשונים.
  • צה"ל כמעט הפסיק לחלוטין את חיסול הבכירים בבתיהם על נשיהם וילדיהם. אין מרתיע מזה.
לסיכום סינוואר מזהה היסוס וחולשה ויוצא מנקודת הנחה שהוא ישרוד בכל מקרה לפיכך הרבה פחות דחוף לו להגיע להפוגה בת כמה ימים בכדי להציל את שלטון חמאס בעזה.

צריך להחזיר את הגלגל אחורה! זה יהיה הרבה יותר קשה מול כל העולם, ביבי גנץ ואייזנקוט בזבזו זמן יקר מאוד! (גלנט והלוי כל הזמן תומכים בהרחבה הנ"ל שמים מקלות איסופיים בגלגלים!)

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 16-11-2023 בשעה 23:23.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-11-2023, 22:27

חמאס שיקום עזה תנאי לשחרור של כל השבויים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "צה"ל עובר לדרום הרצועה. מדוע לא להתחיל מציר פילדלפי"

העסקה תביא לסחטנות מתמשכת כלפי ישראל. חמאס ישאף לשחרר כמה שפחות ולקבל כמה שיותר הפוגות שימסמסו את היכולת להשלים את הפעולה הקרקעית. זאת ועוד שביבי לא רוצה בה והוא מפעיל את כולם כהרגלו מאחורי הקלעים כולל צירוף גנץ ואייזנקוט לקבינט כדי למסמס. האיש מלהטט אנשים אחד מול השני ואומנותו בכך. (לא אופתע אם יתברר שהוא משתף פעולה ומתאם באופן מלא את מחאת החטופים מאחורי הקלעים - בדיוק כמו שפורסם שעשה במהפכה המשפטית וסגירת נתב"ג בדקה ה-99. מובהר כי אני מסתמך על הפירסום בעניין ואין לי כמובן ראיות לאמור).

לפי כל תרחיש מובנה של תורת המשחקים במו"מ המתפתח אנחנו בבעיה.

כמה מבני משפחתו של סינוואר היו משנים את התמונה - יש לנו אחיין וחתן של הנייה וכנראה שזה מזרז את ההומניטריה הראשונית.אני מעריך שיהיה מו"מ קשוח מאוד שייכשל לבסוף במהלכו חזיבאללה ואיראן יבנו חזית שתתפרץ שנית בעוד מספר חודשים.

האיום החותי על נתיבי השיט מהותי ויש להשיב לאיראן במטבע דומה. החותים חסרי משמעות ומאוד קשה להילחם במי שאין לו מה להפסיד כפי שגילו הסעודים.

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 19-11-2023 בשעה 22:31.
ישן 20-11-2023, 20:20

ביבי משחק לידים של חמאס במו"מ התקוע. נדרשת פעולה מאסיבית בחאן יונס בהתאם להצעת הצבא

חמאס לא ייסוג בגלל מילים יפות - הם חדורי שינאה ואמונה דתית יוקדת ורק לחץ מאסיבי אכזרי נחוש ובלתי מתפשר יגרום להם לוותר. בניגוד אלינו הם מנצלים כל קלף.

כרגע עצם קיומו של המו"מ מהווה מבחינתם הישג - השהיית פעילותו של צה"ל בדרום עזה.

לבי עם המשפחות אך מנגד חייבים להבין שאם לא נמגר את חמאס כולנו נחיה עם איום נורא לאורך כל הגבולות - מיו"ש עזה לבנון וסוריה - צורת הפיגוע הזאת תהפוך ל"שיגרה".

אי אפשר לחיות עם זה והאינטרס הקיומי הבסיסי והחיוני ביותר שלנו קודם לצערם של המשפחות. אם ניתן להגיע לעסקה "ומניטרית" ולהוציא מהמשוואה את הנשים והילדים מה טוב אך זה לא יכול לנטרל את המלחמה זאת ועוד שעצם קיומו של המו"מ תחת לחץ ועצירת הפועלה מצדנו פועלת לרעתו של המו"מ ומרחיקה למעשה את העסקה. - על משפחות החטופים להפנים זאת!!
ישן 20-11-2023, 22:23

בן גביר: איזנקוט וגנץ גוררים את קבינט המלחמה למקומות לא טובים הם קובעים את הטון
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "חיילי מילואים שוחררו. גורמים ישראליים - נפעל בדרום הרצועה באופן ממוקד יותר."

רה"מ נגרר אחריהם הם קובעים את הטון הגישה של גנץ ואייזנקוט לא הוכיחה את עצמה- ראש הממשלה לא נגרר אלא מלהטט בכולנו באמצעותם הוא מנתב למקום המדויק שהוא רוצה להיות בו. הפרד ומשול! קלאסי!
צריך להגיד לדוד מהאמריקה תודה על הכל אבל אדוני הנשיא אתה לא היית מכניס כלום אם היו לך חטופים. ביידן בינתיים נותן מלא אשראי כמו כן אנחנו חיים על הנשק האמריקאי + תמיכתם הבינ"ל + המטריה שלהם מול איראן. אי אפשר לומר להם ....

לא מעניין אותי שיהיה כינים וגרדת בעזה שיהיה אם לא מקבלים חטופים - אכן ההתייפיפות של השמאל הסרטני בהקשר זה מחליאה!

לגבי השמדת חמאס קצת חושש שאנחנו מכרסמים - כיבוש העיר עזה מהלך מהותי ביותר, אך צריך להשלים!! את העבודה.

ישן 22-11-2023, 01:31

דיון הקבינט בנוגע לחטופים - ההדלפה הזאת מסבה יותר נזק מכל עסקה שהיא

בן גביר לגלנט: איך אתה יכול להבטיח שלא יהיו חגיגות של שחרור אסירים ביו"ש?
איך אנחנו יודעים שאחרי שנחזור ללחימה איך אנחנו יכולים לערוב לבריאותם של החטופים שנשארים מאחור (בעזה)סמוטריץ׳: מה הערבויות הבינלאומיות? מי אמר שחמאס יקיימו את ההסכם?

גנץ לסמוטריץ׳ במהלך הישיבה: אתה סומך על סינוואר יותר מאשר עלינו?
סמוטריץ׳ השיב: חלילה. זה לא מה שאני חושב. אני מנסה לשאול מהותיות. מה יקרה אם חמאס ימשוך את העסקה

הרמטכ"ל יצא החוצה במהלך הישיבה. גלנט ניצל את ההזדמנות ופירגן לו בענק: בכל שנותיי לא נחשפתי לרמה כזאת של מקצועיות איך שהצבא תיקן את עצמו ומשפר את היכולות.
ארבל לרמטכ"ל לאחמ"כ: אם לא עדכנו אותך רציתי לעדכן אותך שהשר החמיא לך על עבודה טובה
הרמטכ"ל: יש לי מודיעין טוב

דרמר לשרים: למרות שהעסקה קשה אני לא חושב שמישהו מיכם יכול לא ללכת עליה. בשואה יהודים ביקשו להפציץ את המסילות לאושוויץ. מחלקת המדינה סרבה וטענה שזה לא מיעדי המלחמה. אצלנו זה כן היעד. יש לנו מדינה יש לנו יכולת זה דיני נפשות. לקחת את זה בשתי ידיים. להציל חיים רבים

אמסלם לשרים: אנחנו צריכים לגבות אחד את השני לגבות את כל הממשלה. להיות חזית אחידה. זה הכוח שלנו

מיקי זוהר לבן גביר: למה עשיתם ישיבת סיעה לפני הדיון כאן וקיבלתם החלטה
בן גביר: כי כל מה שיש כאן ראינו קודם בתקשורת אז טוב מאוד שעשינו ישיבה
גמליאל: צריך שנהיה מאוחדים בהחלטה
בן גביר: אבל אנחנו לא מאוחדים. זו החלטה עם נזק לדורות שעוד תפגע בנו קשות

יש להעביר את כל הקבינט פוליגרף ומי שהדליף יסולק לאלתר! אי אפשר לנהל כך מלחמה!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:43

הדף נוצר ב 0.20 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר