כבר מאז 2016 אני עוקבת אחרי ערוץ היוטיוב של קייטלין שומייקר, בת ה-28. אני מרגישה שלאחר כל השנים הללו, בהן היא הכניסה אותי ואת שאר העוקבים אל חייה האישיים, אני כבר מכירה אותה ברמה האישית. כמו חברה.
כבר שש שנים שאני נהנית לצפות באוכל שהיא מכינה. חיבבתי במהרה את אופייה האנרגטי, הנחישות והאסרטיביות שלה, ואני קצת מעריצה את האופי היזמי שלה: היא מצאה את הנישה שלה בחיים - את מה שעובד בשבילה הכי טוב: להיות בלוגרית של אוכל טבעוני באינטרנט. במהלך השנים הייתי עדה גם לשינויים שהיא עברה בחיים: לימודי הפיזיותרפיה שהיא החלה והפסיקה, הבית היפה שהיא קנתה (משתלם לנהל בלוגים ביוטיוב ובאינסטגרם), שתי הכלבות החמודות שהיא מגדלת, היוגה שהיא עושה בעקביות בכל בוקר, הירקות והצמחים שהיא מגדלת בגינתה הגדולה... הוקסמתי מהנופים ההרריים הירוקים סטייל דנוור קולורדו, בהם היא יוצאת ל"הייקינג" עם דילן, בחיר ליבה, עם הכלבות או סתם לבדה.
וכמובן שגם הייתי עדה להתפתחות הקשר שלה עם דילן החמוד, העדין והחייכן. הם עברו לגור אצלה ביחד, התארסו כבר לפני שנים ו... לקחו את הזמן. והנה - ממש היום גיליתי שלפני מספר ימים הם נישאו! מרגש. קייטלין היקרה, קרוב ל-11,000 ק"מ מפרידים ביני לבינך, אוקיינוס שלם חוצץ בינינו, מעולם לא נפגשו, דיברנו או התכתבנו - אבל אני מחבבת אותך, וכל כך שמחה בשבילך ובשביל דילן החמוד. אני מפרגנת ומאחלת לכם הרבה שנים מאושרות ביחד!
והנה, להתרשמותכם, סרטון שלה (אחד מיני רבים מאוד!) מ-2018 עם 3 מתכונים לארוחות בוקר שאינן מתוקות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי סיון 2021 שמתחילה ב "הבלוגרית החביבה עלי מכולן התחתנה!"
לא מצליח להבין למה כל אוכל שטבעונים מכינים נראה כמו אסון
אין לי בעיה עם אוכל טבעוני כשלעצמו
אני לא צמחוניסט או קרניבוריסט.. אני טעימוניסט - אם זה טעים, זה נכנס לי לקיבה
ומה שהכי מטריף אותי, שגם אוכל שהוא טבעוני במהותו יוצא להם זוועת עולם
מה, נכין פלאפל רגיל טעים ומפנק?
לאאאאאאא
נדחף לשם זרעי פשתן וכוסמין, ונאפה אותו בתנור עם משיחות שמן קוקוס 😑
יש לעשות הפרדה בין אוכל טבעוני, לאוכל שטבעונים מכינים
הראשון סבבה, אבל נדיר שיצא לי לטעום אוכל טעים מהשני
זה כאילו שרף־הקבלה לכת הוא חוסר בבלוטות טעם. 👺
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "לא מצליח להבין למה כל אוכל..."
היום אכלתי שווראמה טבעונית (סוג של מעורב: סייטן, סויה וכרובית) נפלאה בשוק מחנה יהודה. ממש נהניתי ממנה - מתובלת מצוין וגם המחיר סביר יחסית לישראל של ימינו: 32 ש"ח בתוך פיתה מחיטה מלאה (במקום 30 עם פיתה רגילה).
וכמובן שזה מגיע עם תוספת של סלטים טובים בפנים.
!Superbe
האמת? התלבטתי אם לשתף את זה כאן, אבל מה כבר התרחיש הכי גרוע שיכול לקרות? 🤷🏻♀️
ובונוס: כשסיימתי את ארוחתי זו, הייתי בראש שקט יחסית שהכנסתי לגופי דברים מזינים, שאמורים לתרום לבריאותי.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי סיון 2021 שמתחילה ב "היום אכלתי שווראמה טבעונית..."
האמת שסייטן אני דווקא די אוהב.
כי להבדיל מטופו שהוא תפל לחלוטין, ומסתמך בעיקר על התבלון של הטבח, לסייטן יש טעם מעצמו, טעם שלפחות בעיניי טעים.
ו30₪ באמת לא נשמע יותר מדי יקר, תלוי מה הגודל של המנה.
ננסה אולי בפעם הבאה שנהיה שם. 🙂
[שזה בטח יהיה בעוד נצח.. 😪]
היינו שם לפני כמעט שנה עם הילד
ניסינו את אישטבח, שהוא מאוד אהב
ולקינוח את הקרפ־ברולה באהרל׳ה,שהיה פשוט מושחת ומעולה, והיווה סיום נאה לכל הטיול. :>
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "לא מצליח להבין למה כל אוכל..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ShoobyD
לא מצליח להבין למה כל אוכל שטבעונים מכינים נראה כמו אסון
אין לי בעיה עם אוכל טבעוני כשלעצמו
אני לא צמחוניסט או קרניבוריסט.. אני טעימוניסט - אם זה טעים, זה נכנס לי לקיבה
ומה שהכי מטריף אותי, שגם אוכל שהוא טבעוני במהותו יוצא להם זוועת עולם
מה, נכין פלאפל רגיל טעים ומפנק?
לאאאאאאא
נדחף לשם זרעי פשתן וכוסמין, ונאפה אותו בתנור עם משיחות שמן קוקוס 😑
יש לעשות הפרדה בין אוכל טבעוני, לאוכל שטבעונים מכינים
הראשון סבבה, אבל נדיר שיצא לי לטעום אוכל טעים מהשני
זה כאילו שרף־הקבלה לכת הוא חוסר בבלוטות טעם. 👺