יש לי מטלה, ליצור אפליקציה עם מספר שורות שהמשתמש צריך להכניס כיתוב(כיתוב מוגדר מראש) וברגע שהוא לוחץ על הכפתור והכיתוב נכון, זה עובר לדף הבא.
בדף הבא אמור להיות וידאו, רשמתי קוד לפי מה שהמורה הביא וברגע שאני רושם את הפרטים הנכונים ולוחץ על הכפתור כדי שיעבור לדף אחר, האפליקציה קורסת. הוידאו הוא וידאו mp4, עשיתי אותו ברזולוציה נמוכה ממש וזה עדיין לא עוזר.
זה הקוד שרשמתי לוידאו:
קוד:
String local = "android.resource://com.example.happybirthday/" + R.raw.maor12;
VideoView videoView = (VideoView) findViewById(R.id.videoView);
MediaController mediaC = new MediaController(this);
mediaC.setAnchorView(videoView);
Uri uri = Uri.parse(local);
videoView.setVideoURI(uri);
videoView.setMediaController(mediaC);
videoView.start();
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "ו stack trace, יוצא מהקריסה?"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי
ו stack trace, יוצא מהקריסה?
אפשר הסבר? פשוט אני באמת רק שיעור רביעי כרגע אז אין לי הרבה ידע במושגים.
בכל מקרה, הצלחתי לגרום לסרטון לעבוד עם מספר פקודות שמצאתי בגוגל, אבל הסרטון לא על מסך מלא. יש לך מושג איך אפשר לשנות את זה?
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי maor2023 שמתחילה ב "[QUOTE=שימי]ו stack trace,..."
כשתוכנה בשפת תכנות מודרנית "קורסת", אם זו אכן קריסה, נוצר משהו שנקרא stack trace, שזו רשימה מקוננת של הפונקציות/מתודות מהנוכחית שרצה בזמן הקריסה, לזו שקראה לה, לזו שקראה לה, וכך הלאה, עד ל main. עיון בפלט הזה מאפשר לך לדעת באיזה מתודה ובאיזו שורה בקוד התרחשה הקריסה. לא תמיד (והרבה פעמים, בד"כ לא) הקריסה תהיה בגלל שגיאה בשורה שגרמה לקריסה, אלא בגלל שבאותה שורה השתמשת במידע שהושג קודם לכן, שאתה (והפונקציה/מתודה שאתה משתמש בה) צופה שיהיה בה ערך נכון ובעל משמעות, אבל הוא לא, בגלל שגיאה קודם לכן בקוד. איתור הנקודה הזו, עוזר לך להבין היכן לחפש...