08-01-2020, 18:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.09.09
|
|
אשמח מאוד להתחבר לעולמך - זו בדיוק מטרת הכתיבה פה
אני באמת מנסה להבין על מה אתה מדבר - ופשוט לא מצליח.
לא את מהות הבעיות שאתה מדבר עליהם,
ולא את מהות הפתרונות.
הכתיבה שלך מייצרת ג'יבריש אחד גדול - וזה גרוע בהרבה מ"רעיונות שאני לא מסכים איתם",
אלא פשוט לכתוב "אני מאשים" ולצפות שכולם יבינו מה אתה רוצה, גם בלי שתגיד.
וזה פשוט לא עובד.
ב. אם לא הבנת - אשמח מאוד לפרט.
אני אישית הבנתי שבעידן הנוכחי הסתמכות על פרשנות עיתונאית - מובילה לעיוות.
עיתונאים כבר לא מסתפקים בהצגת העובדות לציבור, והוספת ניתוח כתוספת - אלא מסננים אגרסיבית את המידע שניתן, כך שיתאם את השקפת העיתונאי/עורך.
כשאני קורא משהו מעניין ב"ידיעות" וב"הארץ" אני נתקל הרבה פעמים בסתירות - קורא אותה כתבה ב"ישראל היום" ומקבל איזון. ולהפך.
מן הסתם אם זה לא מעניין - אני מלכתחילה לא נכנס לזה.
אם בכתבה מתיימרים להתייחס לדו"ח שפורסם - לרוב הניתוח יהיה מאוד מגמתי, ועדיף לקרוא את הדו"ח המקורי, מאשר פרשנויות עליו.
להבין ממנו מה מצאו.
את הטענה על זה שאתה לא פותח עיתון/קורא באתר עיתונאי/שומע חדשות אני לא קונה. אתה מתייחס לאירועים שקרו לאחרונה - משמע שאתה מקבל חדשות ממקור כלשהו.
אז זו עוד התחמקות
ציטוט:
במקור נכתב על ידי רם אדמון
גם מניסיוני, צריך איזה מכנה משותף...כישורי קומוניקציה מזמינים לדיון, בכדי שלא תיווצר פה התנגחות מתישה......אני עוד זוכר הפעם הראשונה שנחסמתי באותו אתר בעוון 'טפטוף ארס'......אנחנו לא משתנים, אנחנו פוסלים דעת השני כי דעתנו שונה, כי אנחנו מתרגזים....בלי לספק הסיבות המתאימות: העובדות לא נכונות, הכתיבה לא עניינית, או יש פגיעה לא ראויה באדם.
|
אני מסביר לך את מהות "טיפטוף הארס" שהואשמת בו,
זה לא שהכתיבה שלך ביקורתית,
זה לא שאנשים מתרגזים כי "דעתך שונה",
אנשים מתרגזים כי אתה כותב "דעתי שונה" - אבל מתחמק מפירוטה.
אתה כותב "תפקוד גוף X ממש גרוע" - וזהו, לא כותב למה הוא גרוע או איך לדעתך ניתן לפתור אותו,
כי לדעתך לכתוב "אני מאשים" הפך אותך לאמיל זולא מודרני.
הנסיון "לחלוב ממך את המידע" כדי להבין מה אתה בכלל רוצה הוא מתיש ועקר.
מתגלה שאין לך מושג מה אתה רוצה, ואתה סתם נהנה לכתוב "אני מאשים" כדי לקבל תגובות עצבניות.
בסוף נמאס לאנשים והם חוסמים אותך.
נערך לאחרונה ע"י ai22 בתאריך 08-01-2020 בשעה 18:30.
|