בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי navital שמתחילה ב "קרית גת - גני ילדים לאתיופים בלבד. העירייה בתגובה: להורים הוצעו גנים אחרים והם סרבו"
צילום מציאות.
עוד מעט אתם הולכים להצביע כי אתם רוצים להיות אזרחים טובים .
אתם תצביעו להמשך אותו מצב. למפלגה שתצביעו אליה אין תכנית עבודה לשינוי המתחייב....אתם אזרחים רעים.
צודק! אין על ממשלת רבין!!! המון אויבי ישראל מתגעגעים אליה. דם, יזע ושכול
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי רם אדמון שמתחילה ב "צילום מציאות.
עוד מעט אתם..."
המצב במדינה כיום במדיני/בטחוני/כלכלי/בינלאומי הוא מהטובים ביותר שידעה ישראל אבל לשמאלנים חמוץ. תמיד היה להם. גנץ אמר לפני כשנה כי הוא עבד עם ביבי וראה ראש ממשלה רציני שעובד 24/7 למען עם ישראל ומקבל החלטות במקצועיות ובאחריות רבה. אבל אין על רבין/ברק/פרס שהביאו לנו אלפי הרוגים, משפחות שכול וחולים...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי navital שמתחילה ב "צודק! אין על ממשלת רבין!!! המון אויבי ישראל מתגעגעים אליה. דם, יזע ושכול"
אין כמו רמיזה לנושא פוליטי בכדי לקבל תגובה פבלובית,
רק לפני שעה הראתה לנו קליטה למופת של עולי אתיופיה, ותודעת שירות למופת בעיריית קריית גת....שכחת ...?
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי רם אדמון שמתחילה ב "אין כמו רמיזה לנושא פוליטי..."
גנץ ולפיד יפתרו את כל הבעיות?
שניהם לא הפתרון! הם הבעיה. אני חי את החקלאות והפלישה העצומה של הערבים לחלקות שלהם ורואה איך הימין נלחם עבורם ואיך השמאל מטרפד כל הצלחה של הימין.
רבע מגדרה כבר בפלישה ערבית. כנ"ל בעוד מספר ערי מרכז. אז אם מהאופוזיציה השמאל מכה ביהודים, מה יעשו מהממשלה?!
לא נעים לי לכתוב, תקרא רק מה שאני כותב....בסרט הראתה אפליה, והתנהלות דפוקה של עירייה, זה הנושא ועל זה הגבתי,אני לא מתייחס לשום מפלגה לשום צד....אני מתייחס לעם ישראל....הוא הגורם לבעיה שהראת בסרט...איך הגעת לכלכלה...ביטחון...גנץ...ביבי....תקרא שוב....אני אומר שאף אחד לא הולך לשנות את מה שרואים בסרט....כולם אשמים במצב....ועוד טופחים לעצמם על השכם...