לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-01-2019, 13:19
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
אני לא מבין. אם בעבר חטאו, אז לא הגיע הזמן לתקן?
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי jhonny שמתחילה ב "זה לא העניין. במערכות קודמות..."

מה שהיה-היה. מאז ארגמן לא היה אז ראש השב"כ והוא לא מחויב לאי התערבות מול מידע שמצביע על כוונה להתערב בבחירות בישראל.
מעבר לכך, יש שני הבדלים חשובים בין היום ובין העבר:
1. רוסיה כבר הוכיחה כוונה ויכולת להתערב, כנראה באופן אפקטיבי, במערכות בחירות של מדינות אחרות. ורוסיה היא מדינה עוינת. כמובן שלארצות הברית יש אינטרסים משלה וכך גם לאותם אוליגרכים שתורמים למערכות בחירות במישרין או בעקיפין (ולא הייתה התערבות אפקטיבית יותר מבניית ישראל היום, בעלות עצומה של בעל הון לא יקראלי, כעיתון שמהווה כלי תעומלתי לטובת מפלגה מסוימת ופוליטיקאי מסויים). לפחות כלפי אלה ניתן לומר שבסופו של דבר הם כן רואים באופן כללי את טובת ישראל מול עיניהם.
כשמדובר במעצמה עוינת זה גרוע ומסוכן במיוחד.
2. מימון לטובת מודעות בעיתונים, שלטי חוצות והפגנות זה מועיל כמובן למפלגה זו או אחרת אבל באופן מוגבל. לעומת זאת, להתערבות סייבר יש פוטנציא נזק הרב יותר גרוע. אם תרצה ארחיב בסוגיה אבל אני מניח שאתה יודע למה אני מתכוון.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-01-2019, 10:03
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
בקיצור, שיקרת ואתה ממשיך לשקר באופן מביש
בתגובה להודעה מספר 39 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "הבאת תירוצים רבים - כדי להצדיק התערבות שערורייתית זו."

נתחיל מזה שכתבת ש"תמכתי" בהתערבות של אובאמה. ובכן, לא הצלחת להביא שום עדות לתמיכה כזו כי לא הייתה תמיכה כזו.
שנית, הציטוטים שלי שהבאת תומכים בדיוק במה שאני אומר לאורך האשכול הזה- שהתערבות פסולה היא התערבות פסולה.
והנה הציטוט המלא של מה שכתבתי (ואני מדגיש כרגע את מה שראוי להדגיש):
"עבירה אחת לא מצדיקה עבירה אחרת
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "מתי נאמר שזה לא תקין?"
ההתערבות המגעילה של אובאמה בבחירות בישראל (שערוריה שלא קיבלה את הרעש המגיע לה-ככה זה כשאתה תלוי באופן מביש במעצמה זרה) מקבילה להתערבות של נתניהו בבחירות בארה"ב.

אז בניגוד גמור לציטוט החלקי שלך, המסר שלי היה שההתערבות של אובאמה בבחירות בישראל הייתה פסולה ומגעילה והייתה צריכה לעורר הרבה יותר רעש ממה שקיבלה. והסיבה שלא קיבלה היא התלות שלנו בארצות הברית.

בקיצור, שיקרת וניסית לצאת מזה על ידי ציטוטים חלקיים שהוצאו מהקשרם ולכן ניתנים (וגם זה בקושי רב) לפרשנות שתתאים לך.

באמת היה עדיף שהיית חוסך לעצמך את הביזיון ומתנצל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:46

הדף נוצר ב 0.22 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר