|
14-08-2017, 02:21
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.01
|
|
* עונה גם לדיפספייס
כן אני יודע, ולא מדויק להגיד "כל" אבל בא "נניח" ש"כל".
מתמיטקה זה גם מדע, ולא תמיד צריך להניח דברים, יש הוכחות ברורות.
אבל בבקשה בא נתקדם, שנינו כנראה לא מדענים, אני לפחות לא, ולא מתיימר, וגם אין לי השכלה פורמלית להתגאות בה, אבל אני חושב שיש לי יכולת למידה והבנה די טובות, יש לי לוגיקה בריאה, ולכן אני בא לדון בסוגייה הזו בעיניים פקוחות לחלוטין.
אם הייתי מעלה שאלה האם יש אמת בוידאו הנ"ל וכולכם הייתם קופצים בלא !!
גם לא הייתי לומד כלום, גם אתם לא הייתם מתמודדים שוב עם האמת או חוסר האמת, והפורום הזה הוא המקום להתעמת עם המדע, להתעמת עם עובדות, ואף אחד לא יכול להגיד ש 100% מתאוריות הקונספירציה הוכחו כלא נכונות.
אז כן, אני יודע שהרבה נוסחאות מתבססות על תאוריות.
ואני כן יודע מה המשמעות של המשפט שהם אמרו שהתוצאות מסתדרות להם עם הסברים לוגיים מבוססי תאוריה.
וזה בדיוק מה שאני עושה עם תאוריה קצת שונה.
גם המדע לפעמים מתעלם מרעשי רקע על ידי לקרוא להם רעש.
אבל זה כאשר חוזרים על ניסוי.
ומעולם לא היה ניסוי כמו להפיל 2 מגדלים של 100 קומות על ידי מטוס (ומקווה שלא יהיה גם).
המון תגובות וראיונות ראשוניים של אנשים, במיוחד בעל מקצוע, מתארים דברים שלא מסתדרים להם עם ארועים קודמים, ובדיוק כזה גם אני. היו לי ארועים קודמים של הורדת בתים, 3 קומות מקסימום.
אז ההסקה הלוגית הראשונית שאני עושה זה כפול 35, והתוצאות לא מסתדרות לי.
אבל במקרה שלי לא היה מטוס, ולא הייתה בעירה פנימית כתוצאה מדלק מטוסים שמתלקח.
אבל גם להם לא היה, אז הם עשו הנחה, ואם הטמפרטורות שהיו צריכים להגיע אליהן, לא ממש מסתדרות עם כמויות הנייר הלבן והנקי ולא מפוחם שנמצא בכל עבר, אז פשוט קראו לזה רעש והתעלמו מזה.
ורכבים שנשרפו קליל, עד רמה של האוטובס המותך שהעליתי תמונה שלו, ולידם עצים עם עלים ירוקים וגזעים לא מפוייחים, ושוב נייר בכל מקום. וכבאים ושוטרים הולכים כאילו לא קרה כלום, ואף עצם שהותך לא חם יותר ומפיק חום שיחרוך את הניירות שלידו. אז פושט התעלמו מזה.
וקריסה שמתחילה מלמעלה למטה, אולי מסתדר להם בנוסחאות, אבל כל כך רנדומלי וחד פעמי.
וכן מדובר על לחץ אוויר שיכול להגיע למאך 1 מהלחץ של הקומות העליונות.
ואין עדויות לנזק היקפי כפי שהיית מצפה שיקרה, אז פשוט קוראים לזה מזל או בכלל לא מתייחסים לזה.
לגבי הטיית הבניין ? קראת כיצד הם חישבו ? הם חיפשו אילו סטיות הם יכולים להשתמש בהם על מנת להסביר תופעה לא מוסברת. ברור שככה עובד המדע, אבל גם ברור שככל שכלי המדידה משתכללים, כך משתכללות ומתחדדות ההנחות, ולפעמים עם כלי מדידה חדשים, מעדכנים ואף סותרים תאוריות עבר. תראה למשל מה קורה בעולם עם כולסטרול, ועסק הסטטינים עדיין משגשג, וכמה זמן לקח להפריך את הרפואה ההומואופטית ? אפילו אני יכול לספר כיצד רופא הומאופתי עזר לי וריפא אותי, האם זה הופך את התחום לאמיתי פתאום ? גם זה מדע.
יש פה מגדל באיזה 55 מעלות שאיכשהו הצליחו להסביר למה הוא כן היה אמור להתיישר ולקרוס אנכית, ולא בזוית. להסביר בעזרת הנחות ונוסחאות תיקון רק כי הן קיימות זה לא 100% כשר, זה יכול להיות ציור מטרות סביב החץ הנכון.
המאמר שהעלית ואני מתייחס עליו, הודף טענות של פיצוץ מבוקר בסטייל הורדת בתים.
התאוריה של ידידתנו גודי היא תאוריה שלישית.שמתאימה את עצמה לתופעות שלא מוסברות על ידי הגרסה הרשמית.
בשום ארוע שריפה אנשים לא מורידים בגדים, אלא להפך, הסברים שאנשים ניסו לייצר מצנחים גם אין להם תקדים, הסבר הגיוני להורדת בגדים הפוכה להיגיון יכולה לקרות במקרה של שריפה או תחושת שריפה מפנים החוצה, אבקה, משחה, או משהו שמציק לך בתוך הגוף החוצה.
ברור שאם זה אני נגד כולם, אז סבירות גבוהה שאני המשוגע. אבל זה הרבה מול כולם, קשה לי לקבל בלי ויכוח את התוצאות, הרשמיות, או החותרות תחת הרשמיות אבל עדיין מנוגדות תכנון מוקדם.
john reese
|
|