בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "אני רואה בסרטון הזה רק בליל של צרחות. בטח בסוף כל יום כזה, הבחור החביב צרוד למשך שבוע"
על כל פנים, דווקא האיש שהצגת (הורביץ) הוא דוגמא טובה איך לא לעשות תעמולה בארה"ב (ואני מניח שזה תקף גם לאנגליה). הוא רחוק מלהיות "אלגנטי". במקרה הזה עמדה מולו מישהי שהיא גם טיפשה כמו נעל וגם קיצונית עד מאוד. במקרים אחרים (כולל בקמפוס שהוא מזכיר שם) הוא עמד מול סטודנטים יותר מתונים והתייחס אליהם בתוקפנות רבה (לבחור שבא לשאול שאלה עונד כפיה הוא התייחס כמי שעונד אביזר "טרוריסטי" עוד לפני שזה פתח את הפה), והגיב לא פעם בסתימת הפה לטיעונים ענייניים.
זה אולי מקור לסיפוק לישראלים שצופים בזה ביוטיוב, אבל זה הפוך מלקדם תמיכה בישראל. ואני כותב את זה מניסיוני האישי שם.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "לא הכרתי את הפרופסור הנ"ל, אבל התייחסתי נקודתית לסרטון הזה"
אתה מתווכח כדי לשכנע את מי שמאזין מהצד.
בדרך כלל, אם יש לך שכל ואתה רגוע תוכל לייצר כלפי העמדה שלך הרבה יותר אהדה ככל שזה שמולך קיצוני יותר (ולכן בדרך כלל גם רחוק יותר מהגיון)
לא קשור לשכל, יצא לי להתווכח עם מטומטמים יותר מפעם אחת
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "אתה לא מתווכח עם הקיצונים כדי לשכנע אותם"
כמעט תמיד הויכוח מגיע לנקודה שהוא חסר תועלת. המטומטם בצד השני ממציא שטויות ולך תוכיח שאין לך אחות, צריך הרבה זמן ואנרגיות לנסות ולהוכיח שהשטויות שהוא כותב הן המצאה פרי מוחו הקודח...
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"