מכשירים של lg ושליטה על טלויזיות, ממירים, מזגנים, האם ניתן ללמד את המכשיר תדר של מוצר
יש לי מכשיר של g3, אך החברה של המזגנים לא נמצאת ברשימה של התוכנה והממירים של הוט וה tv's נמצאות ברשימה אבל אין תגובה. אני מחפש דרך ללמד את המכשיר תדרים נוספים ככה שהוא יהיה שלט להכל כשבתאוריה זה אפשרי אני מניח.
יש לי שעון יד שהוא גם שלט רחוק כשהוא יכול לשדר לאלפי תדרים שונים ולאתר את התדר הנכון בעצמו, אך לא ללמוד תדרים חדשים.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "מכשירים של lg ושליטה על טלויזיות, ממירים, מזגנים, האם ניתן ללמד את המכשיר תדר של מוצר"
כן, אפשר ללמד
אתה נכנס לאפליקציה Quick Remote
אתה לוחץ על הפלוס, ובסוג השלט בוחר Universal Remote. נותן לו שם, גורר כפתורים רצויים למשטח השלט, לוחץ על Next. לוחץ על הכפתור שאתה רוצה ללמד תוך כדי העמדת השלט הקיים במרחק 10-12 ס"מ מול מקלט/משדר ה IR, ואז לוחץ בשלט המקורי 2 שניות בערך - אם הוא קלט את זה, יהיה חיווי מתאים. אם לא, אחרי איזה עשר שניות הוא יגיד לך שלא קלט. אתה חוזר על אותה פעולה עבור כל אחד מהכפתורים, ובסוף אתה לוחץ Save. זהו.
שינוי עוצמת קול אי אפשר להוריד עוצמת קול בטלויזיה למרות שהתוכנה מראה שהכפתור נלמד ורואים שמכשיר מקבל את השידור
הממיר של ההוט מראה שהוא קולט שידור מהטלפון, אך לא עושה כלום למרות שהתוכנה מראה שהכפתור נלמד
המזגן כנ"ל כמו הממיר של הוט
האם אפשרי להתחבר אל הממיר עם usb ולקרוא את הלוגים של הממיר כמו עם switch שיש לו ממשק ניהול דרך usb? מזגן וטלויזיה אני לא חושב שיש אופציה כזאת עד כמה שידוע לי.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "עובד אבל לא על הכל
שינוי..."
תמיד יכול להיות שהוא לא רגיש ללימוד של התדרים המדוייקים, אני משער. ראיתי מקרים כאלה...
אני יכול להגיד לך שאצלי כפתור הווליום עובד גם בטלוויזיות (טושיבה), וגם ברסיבר שלי, שעל שניהם אני שולט עם השלט הזה.
לא יודע לגבי לוגים בממיר, אבל אני לא רואה סיבה ללכת לשם. שידור זה שידור - אם אתה משדר בדיוק אותו דבר, אז יש אותו קלט, ואין סיבה שזה לא יעבוד. אם אתה לא משדר אותו דבר מכל סיבה שהיא, אז בהחלט הגיוני שזה לא יעבוד, ומה הלוגים יעזרו לך אם הם קיימים? שתתקבל הודעה על "תדר אינפרא אדום שגוי" ? איך זה יקדם אותך לאנשהו...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "תמיד יכול להיות שהוא לא רגיש..."
אצלך המזגן מגיב לטלפון או שלא בדקת את זה? רשמת לגבי הטלויזיה והרסיבר ולא לגבי מזגן.
כמה אמור לעלות קורא תדרים בשביל לבדוק את זה? לא משדר וקורא תדרים אלא רק קורא תדרים בלבד, משהו בסיסי בלבד.
זאת אומרת להעמיד את השלט של אלקטרה של המזגן ולשדר מספר פעמיים אל הקורא ואז לחזור על התהליך עם הטלפון החכם, כנ"ל עם הממיר של הוט והטלפון החכם. אם זה תדר מתחלף לאותה מטרה, זה יכול להסביר את הבעיה של השלט של הטלפון.