31-03-2016, 16:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.12.09
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Benjamin Willard
קנו לי T460 עם מסך מתחנגל : 14” HD (1366 x 768) Anti-Glare
ובכלל, הרכיבים שלו אחלה, את הקופסא אני לא אוהב... ממש מעדיף את היוגה...
אני דווקא מסתדר עם רוב ה TrackPads , לפעמים עדיף מסך מגע... אבל בשביל אשכרה לעבוד עם מחשב, עדיף עכבר רגיל...
תראה, אני לא משחק משחקים, ולא עורך וידאו. לשני אלה צריך כרטיס מסך נורמאלי (הרבה יותר חשוב ממעבד). אבל, השימושים שלי במחשב מאוד מגוונים, ואני ממש אוהב את האולטרבוקים הקונברטיבלס החדשים, כי הם נותנים מענה להמון דברים...
הטיעון העיקרי שלי בעד לפטופים ו convertibles בפרט הוא שימושיות...
-
אה וה T460 כבד...
|
די התעלמתי מסוגיית העיצוב. כן, ה-T-ים נראים כמו קופסאות מכוערות ולא מעוצבים כמו מחשבי ברבי, אבל בשבילי זה אחד הדברים הפחות חשובים.
הרזולוציה הזאת שקיבלת זו בושה. כל עוד אתה עם מסך חיצוני זה בסדר, אבל כשאתה עובד עם המסך המובנה פתאום אתה בקושי יכול לראות חצי מסך קוד.
לגבי משקל - הוא כבר יחסית לאולטרה-בוקים, אבל 1.7 ק"ג זה משקל די סטנדרטי לנייד 13"-14" שהוא לא אולטרה-בוק. אני התרשמתי מזה שהוא הנייד הראשון בתפוצה רחבה, בגודל ובמשקל ניידים (לא ROG 17", או תחנות עבודה בסגנון Dell Precision, או דברים ייעודיים בסגנון Clevo, ששוקלים 2.5 קילו+) עם 32GB זיכרון.
אם זה חשוב לך והייתה לך בחירה מה יביאו לך מהעבודה (או קנית מחשב לעצמך), יש את ה-T460s ששוקל 1.36 ק"ג, בא עם רזולוציה גבוהה (2560x1440, בעוד שה-T460 מגיע עם מקסימום FHD) ועדיין תומך ב-24GB זיכרון, שזה עדיין יותר ממה ש-16GB שהיו די המקסימום עד עכשיו.
|