01-03-2016, 09:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
|
|
ביקורת ברגר קינג - ת"א (לא שיש עוד סניפים).
הגעתי למקום כדי לראות אם האמבורגר הישן והטוב חזר לציון, לצערי לא ממש.
קודם כל מבחינת מיקום - אבן גבירול, ליד כיכר רבין, אולי המקום הכי עמוס במדינה, אפשר רק לחלום על חניה בחינם באיזור, אין דרך מלבד לחניה בתשלום באחד מהחניונים באיזור (16 ש"ח לשעה ראשונה).
לאחר שחניתי ונכנסתי למסעדה, יש תור פשוט פסיכי מהדלפק ועד לכניסה, וגם שם עוד 2 מטר לתוך המדרכה.
בהתחלה חשבתי לפרסס, אבל בגלל שהייתי רעב ובעיקר בגלל שהייתי סקרן החלטתי לתת צ'אנס ולחכות כמו מפגר.
היה מצחיק לגלות שחלק ניכר מהחבר'ה שעמדו בתור היו תיירים, והם צילמו כל הזמן את התור, וגם עשו סלפי (טוב, זה באמת לא משהו שקיים בהרבה מקומות בעולם).
עכשיו מלבד לתור האינסופי, בערך כל 2 דקות עוברת עגלה עם חומרים מבחוץ, כי החמורים שבנו את הסניף לא דאגו ליצור פתח שירות אחורי (כמו כל סניף נורמאלי אחר ביקום), אז הם פשוט מכניסים את כל החומרים שלהם מהכניסה הראשית, ועל הדרך מבקשים כל הזמן מאנשים לזוז כדי שהעגלה תעבור - אתם קולטים את הפיגור?
מסתבר גם שמתוך 5 קופות, רק 2 מאוישות כי 3 קופאים אחרים עסוקים בלעזור למטבח שגם ככה מוצף בעובדים (אחלה ניהול של הסניף).
אלרח רבע שעה המתנה, הגעתי לקופאית שפשוט הייתה דיסלקטית ברמות הזויות, למרות שאמרתי לה את כל מה שאני רוצה להזמין במשפט אחד, היא חזרה אחרי כל פעם 3 פעמים:
"וופר משולש"? \ "רוטב חמוץ מתוק"? \ "אתה יושב פה"?.
ג'יסס קרייסט.
קיבלתי את החשבונית ונאמר לי להמתין בצד ביחד עם עוד 20 אנשים.
להפתעתי המנה דווקא שוחררה מהר, בערך 2 דקות אחרי ההזמנה (מקריאים את המספר שעל ההזמנה שלך).
האתגר הבא היה למצוא מקום לשבת, ואין חיה כזאת:
יש מספיק מקומות ישיבה לגג 50 אנשים, וישראלים בדר"כ אוהבים לתפוס שולחן שלם ביחד גם אם מדובר ב2 אנשים בלבד, אז נוצר מצב שפשוט לא היה איפה לשבת.
בסופו של דבר איתרתי שולחן שאכלו בו, והתיישבתי בו.
בעניין האמבורגר:
סביר לחלוטין, לא משהו יוצא דופן, באותה רמה של מקדונלדס ובורגר ראנץ', רחוק שנות אור מהרמה של מוזס או אגדיר.
אם לא מגדילים את הארוחה מקבלים גרסאת מיני של כוס קולה וצ'יפס וזה בזיון (במיוחד כשהארוחה עולה פאקינק 60 ש"ח).
אז היה נחמד לגלות את המקום, אני כנראה לא אחזור אליהם שוב בשנים הקרובות.
5 במדד