25-01-2016, 10:48
|
|
מנהל פורום מערכות הפעלה - הרובע המייקרוסופטי.
|
|
חבר מתאריך: 07.10.04
|
|
היי,
קשה שלא להתחבר לפוסט שלך, בתור מישהו שנולד ב-82, גדל בשנות ה-90 והרבה יותר מ-7 שנים שלא גר בבית ההורים, הייתי שם.
אבל... אתה מבלבל זכרונות ילדות ממחשבות על תקופה, תחשוב על זה,
כל הנוסטלגיה שאתה מדבר עליה - זה לא בגלל ששנות ה-90 היו תמימות יותר, להיפך - דווקא חשיפת הילדים למיניות וכסף די פרחה (הדוגמגישות של ערוץ הילדים, שירים כמו la bomba שלימדו ילדות קטנות להיות סקסיות, תחילת הפריחה של הראפרים שחוץ מבחורות רוקדות בביקיני, רצוי עם צינור שמשפריץ עליהן מים לא היה שם יותר מידי... "תוכן"),
היית ילד, היו לך הורים שהגנו עליך, התכנים שלך היו סרטים מצויירים ומה שהסביבה חשבה שילד צריך לראות, אז היית מוגן כי היית באינקובטור.
סקס? היה בלי סוף (לא לי... אבל היה), כסף - תמיד היו דאגות לזה, פייסבוק? נכון, זה לא היה - אבל היו מספיק דברים דומים (מקושרים? בלוגים? פורומים? אתה לא "זקן" מספי לדעתי לזכור אפילו את סרפרי - ספק האינטרנט החינמי היחידי שהיה ונעלם מהר מאוד)
העולם "קטן" ו"מעאפן" כי זה מה שאתה רוצה שהוא יהיה, כיף לך לחשוב ש"פעם היה יותר טוב" כמו ש"הדשא של השכון ירוק יותר", זה אולי נשמע לך כמו קלישאה - אבל העולם, ואתה, הם מה שאתה רוצה שהם יהיו.
אני מבין מה שאתה אומר על ערוץ הילדים, ההשקעה בערוץ קטנה, ככה זה נראה, אבל זה דווקא טוב להרחיק את הילדים מהטלוויזיה ושישקיעו את המרץ בדברים אחרים,
פייסוק (ודברים שקדמו לו כמו יוטיוב) הם פלטפורמות נהדרות לייצר תוכן, להראות לעולם במה אתה מאמין ומה אתה שווה ולמצוא אנשים כמוך, שלא דרך המסכים הרגילים והאחראים על התוכן, אפילו יותר מפורומים ובלוגים.
אתה לא חייב "לרוץ" עם הקידמה, לפעמים זה נחמד להוריד הילוך ולהסתכל על העולם מהצד, לנשום אוויר לפני שאתה רץ קדימה עם ההמצאה הבאה שתופסת אותך,
כי עם כל הכבוד לשנות ה-90 - היום אתה יכול לעשות הרבה יותר, ועדיין לשבת על המפרסת, להריח את העצים ולשתות כוס קפה