לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-01-2016, 13:20
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "אז תרשום בכותרת: "השקרן נזכר..."

את המשפט: ״רבין הפך לגיבור רק בגלל הרצח״ פחדתי אפילו לחשוב.

עכשיו אפשר להגיד את זה בשם אינדיק שאמר את זה בשם נתניהו. כמובן שצריכים גם להוסיף את המשפט שאחד משניהם או שניהם שקרנים, אחרת זה לא פוליטיקלי קוררקט.

כמו בסיפור עם "המלך הוא עירום", שזרקן את זה על התינוק.

https://sites.google.com/site/hamedinai/

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 06-01-2016 בשעה 13:22.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-01-2016, 13:35

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "המביא דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם"

הבאתי דברים בשם אומרם: בשם אינדיק. אני לא צריך ללכת הלאה, כי אני לא מאמין לו כלל וכלל.

לא סביר כלל שאינדיק החזיק את זה בבטן 20 שנה ופתאום עכשיו הוא נזכר.

ולא סביר כלל שנתניהו הידוע בזהירות שלו בכל מילה שהוא יגיד את זה, ועוד למי? ומה זה נותן לו?

אם כן, זה סביר שהוציא דברים מהקשרם, בדיוק כמו הכותרת שלי.

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 06-01-2016 בשעה 13:37.
ישן 06-01-2016, 18:39

בכדי להוריד ממך את העצבים, אספר לך בדיחה
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "אתה פשוט שקרן."

היות ומדובר באינדיק, שזה בכמה שפות תרנגול הודו, זוהי בדיחה על תרנגול הודו.

הייתה פעם תערוכה של תוקים, כל אחד היה מביא תוקי שיודע להגיד עוד יותר מילים מהקודם. והנה הגיע אחד והביא תרנגול הודו. כל הנוכחים התחילו לצחוק ממנו: מה הבאת לפה? כולנו מביאים בעלי חיים שיודעים הגיד משהו, ומה אתה מביא?

נענה בעל התרנגול הודו: אבל הוא יודע לחשוב.

לסיכום, אינדיק הזה יודע לחדוב, נזכר על משהו חכם מלפני 20 שנה. הוא בטח חשב על זה כל הזמן בכדי של לשכוח.

ישן 06-01-2016, 15:02
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "שגריר ארה"ב מרטין אינדיק נזכר: "רבין הפך לגיבור רק בגלל הרצח""

אתה שקרן. אתה אומר שאינדיק קבע שרבין הפך לגיבור רק בגלל הרצח. העובדה שאינדיק מצוטט את נתניהו כאומר את זה. עובדתית, אינדיק לא אמר שרבין הפך לגיבור בגלל הרצח,אלא צוטט מישהו כאומר את זה ולכן אתה שקרן. בלי קשר לשאלה אם אינדיק גם שקרן או לא. מה הלאה? אני אגיד "היטלר אמר שהיהודים הם גזע נחות שיש להשמידו", ואתה תפתח אשכול "עודד אמר שהיהודים הם גזע נחות שיש להשמידו"?

אני לא יודע מה היה קורה מבחינה פוליטית אילולא הרצח. אמנם ,באותה תקופה התמיכה בממשלה הייתה נמוכה, אבל אני לא חושב שזה חד משמעי שביבי היה מביס את רבין. הנצחון שלו על פרס היה לא מאד מוחץ, 50.5% מול 49.5% באוכלוסיה הכללית (כן היה לו רוב מוחץ באוכלוסיה היהודית) כשמבחינת מנדטים העבודה מובילה על הליכוד 34 מול 32. ניתן לטעון שהרצח, רגשות האשם, והאדרת מורשת רבין הובילו אנשים שלא היו מצביעים לרבין להצביע לפרס/עבודה, אולם מצד שני היו אנשים שבחרו שלא להצביע לפרס, שלא היה אהוב. אני אפילו זוכר קמפיין של הליכוד שמצוטט אנשים שאומרים דברים בסגנון "בימי רבין הייתי מצביע לעבודה, אבל לפרס אני לא אצביע". אני חושב שגם הרבה מהערבים שנמנעו להצביע לפרס כן היו מצביעים לרבין.

זה גם לא נכון להגיד שהדמות של רבין עוצבה רק בגלל הרצח. הוא כבר היה בן 73, קדנציה שניה כראש ממשלה, היה רמטכ"ל במלחמת ששת הימים המפוארת (אמנם שנים רבות לאחר מכן הוטל ספק בתפקודו באותה מלחמה), שר בטחון, וגם המנהיג שבחר ללכת להסכם שלום מעורר מחלוקת עם הפלשתינים. הוא היה נזכר כגיבור אצל חלקנו וכאנטי-גיבור אצל האחרים- גם ללא הרצח, רק במימדים קטנים יותר.

ישן 07-01-2016, 02:36

חוצפה ממנו להתערב בענייניה הפנימיים של ישראל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "שגריר ארה"ב מרטין אינדיק נזכר: "רבין הפך לגיבור רק בגלל הרצח""

בארה"ב ישנם שמועות שאובמה בכלל לא יליד ארה"ב והתעודת לידה שלו מזוייפת, וככזה הוא פסול להיות נשיא ארה"ב.

תתארו לעצמכם ששגריר איזושהי מדינה היה בא להתראיין לאחד העיתונים של ארה"ב וטוען שהוא שמע אישית דברים שמהם אפשר להבין שאובמה איננו יליד ארה"ב. האם העיתון היה נותן במה חכזה דבר, או היה דוחה אותו שלא יתערב בענייניה הפנימיים של ארה"ב?

ואילו אנחנ כל כך התרגלנו שיורקים עלינו, עד שמי שמנסה ללעוג על אינדיק הנכבד זורקים עליו בוץ ורפש ומכנים אותו שקרן. קצת כבוד עצמי.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:28

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר