20-11-2015, 22:29
|
|
|
חבר מתאריך: 22.10.15
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי RedBlossom
תבקשי מהחברים הקרובים אליך
|
פה טמון הכלב.. טלי, עם יד על הלב: קראת בכלל את התגובה שלי לshir123 למעלה יותר באשכול? כי אם היית קוראת אותה, היית מבינה אותי יותר. אבל אין לי בעיה לחזור על הדברים גם בשבילך:
לאנשים אחרים יש חברים/חברות לצאת איתם לטיולי אופניים בשבת או סתם טיולים בחיק הטבע. או לים.
לאנשים אחרים יש חברים/חברות לצאת איתם למסעדות או בתי קפה, או סתם להיפגש בבתים בערבי שישי, לדבר על פוליטיקה, לרכל ולקשקש מעל שולחן עם כיבוד.
לאנשים אחרים יש חברים לצאת איתם לקולנוע...
לי אין את זה, אוקיי? מהחברה היחידה שהייתה לי עוד מאז התיכון, בחרתי לנתק את הקשר (סיננתי אותה עד שחדלה לנסות להתקשר אלי), כי הרגשתי שאינני חפצה יותר בקשר הזה.
אין לי. קורה, אין מה לרדת עלי או לצחוק עלי בשל כך, כי אני בטוח לא היחידה כאן שנמצאת במצב הזה. אני פשוט היחידה שיש לה אומץ להודות בדברים.
אל "פרש" הגעתי לפני חמש וחצי ושנים, ואני מתקשה להיגמל ממנו מאז. המקום הזה, שהוא בסך הכל פורום וירטואלי (שבשנים האחרונות כמות הגולשים בו צנחה בצורה דראסטית, וכיום רמת התעבורה בו נמוכה יותר מהרגשת הביטחון של תושבי פריז), נכנס לי לווריד יותר מדי - בגלל שכאמור, אין לי ממש משהו אחר בחיים (חוץ מעבודה, בלי עין הרע). אז כן, עם הזמן התחלתי לפתח יותר ויותר ציפיות ליחס מסוים על התוכן שאני מעלה (ותרמתי לא מעט! על זה אין ויכוח), ציפיות גבוהות מדי, מסתבר (בייחוד לאור העבודה שהיחסים שלי עם חלק מהגולשים כאן היו לא משהו לא אחת). אז כן, טעיתי, ואת צודקת (למרות שהתגובה שלך קצת ביצ'ית וקשה): אני מתכוונת לחדול מיידית מלצפות למשהו מהפורום הזה.
מהיום - ברומא התנהג כרומאי: אני לא אשקיע, לא אשתף, אשתדל להפחית נוכחות וקריאה כאן עד כמה שאפשר. מדי פעם אקרא כאן, ואם יהיה לי מה לכתוב - אכתוב, מבלי לצפות לפידבק חיובי (או פידבק בכלל) מאף אחד פה... עד אשר כבר לא ארגיש צורך להיכנס לפה, כי אתקדם הלאה ויהיה לי תחליף חברתי אמיתי לאשליית הזכוכית הארורה הזאת.
|