18-11-2015, 17:08
|
|
מנהל פורום מערכות הפעלה - הרובע המייקרוסופטי.
|
|
חבר מתאריך: 07.10.04
|
|
זורו:
אני אנסה להסביר את נאריון, ברשותך:
1. פתחת את ההודעה בטענה כי המשחק ברמת משחקי AAA - זה לא המצב, הגרפיקה אמנם לא "חרא" אבל יש להם אלמנטים מאוד בעיתיים שקל מאוד לראות ב-2 הסרטונים המפורסמים, אפילו שאישית לא שרדתי אף אחד מהם יותר מהאמצע:
א. המשחקי נורא מקפץ ולא חלק.
ב. המנוע של הגרפיקה עצלני ועושה חצי עבודה, לדוגמה - כשסלע עף אליך מקטפולטה ונוחת לידך - לא תצפה שימשיך להתגלגל כמו כדור-ים אלא תצפה לראות פידבק מהאדמה (נשאר חור, אדמה עפה), כנ"ל כאשר הוא פוגע בבניין והוא פשוט יורד למטה בלי להשאיר שום אפקט מלבד בניין שקורס הרבה אחרי שהסלע נעלם, כנ"ל המפלים שכנראה כדי לחסוך בזמן rendering, שהרבה מתבצע ממנו - זה נראה כמו חתיכות נייר אקראיות מאשר מפלי מים.
ג. השפה רעה ולא מתאימה ל settings של המשחק שמרגיש (כמו הרבה משחקים שכאלו) לתקופה עתיקה יותר - אנשים לא דיברו בקיצורים דוגמת don't ומשפטים כמו "you have a problem with a monster" שפשוט כואבים לי בעין.
2. לא ראיתי תגובות של אנשים, אבל התלהבות מפוטנציאל ומוצר שממש אותו הן לרוב 2 דברים שונים, התגובות הן לפי הציפיות של האנשים אך אם התוצר הסופי לא יהיה שווה את זה - המפתחים צפויים להפסיד הרבה כסף, והדברים הקטנים (אפילו אם זה המצפן בחלק העליון של המשחק שנראה רע - להקטין את הגובה, להקטין את האותיות ולהוסיף קווים כמו במצפנים אמיתיים יישפר את התצוגה)
3. המפתחים צריכים להפסיק להוסיף אלמנטים ולהתחיל לעשות polish רציני, כי עדיין - היופי מוכר, לא סתם בתערוכות רכב יש לך דוגמניות ליד כל דגם
4. השלילה היא לא כי זה סטודיו ישראלי אלא כי פשוט לא בא לו טוב בעין, אני מקווה שהמשחק יישתפר ויהיה שווה את ההשקעה בו אבל במצב הנוכחי הסרטונים שאמורים למכור את המשחק מרעים מה שרע בו יותר מידי - וזו לא דרך טובה לעשות יח"ץ
רוג:
נכון, יש המון משחקי indie טובים שכדאי להשוות את המשחק הזה אליהם, לדוגמה, kingdoms of amalur:reconning שמתחרה בסקיירים די בהצלחה וכו' - אליהם הרבה יותר קל להישאב כי אין את הקטנות שהורסות את ההנאה מהמשחק, וכן - זה חשוב למי שנהנה להישאב לתוך המשחק שלא יהיה לך הקטע של "רגע, מה? זה באמת קרה עכשיו??"
גרפיקה חשובה, אבל לא חייב שהכול יהיה מציאותי ברמה של witcher, אישית אני משחק המון gta4 שנראה נורא וsmite שנראה טוב, אבל בהחלט לא בקאליבר רציני ועדיין נהנה - כי קל להישאב לסיפור ולsettings, בסרטונים יש לך הבדל די ברור בין איך נראה העולם כשאתה מטייל בו, נמצא בתוך טירה, בונה טירה ובקרב רב-משתתפים, שזו עוד אחת מהבעיות בשילוב ז'אנרים שונים באותו משחק - שאפתני מאוד ובגלל זה לא עושים את זה יותר מידי.
נאריון:
הגפרפיקה במשחקי מחשב טובה יותר מקונסולות והפינג זהה, לגבי משחקים חינם - תן ל guild wars 2 סיבוב - אם אתה בקטע של פנטזיה, אתה תתפלא לגלות כמה 0 שקלים יכולים לתת לך הנאה לשעות.