כל סרט, שראיתם בקולנוע, ב DVD, ב Blu-ray או במחשב תרשמו כאן.
סרטי פעולה, אימה, קומדיה, רומנטיקה וכו'... יתקבלו בברכה. הכל פרט לסרטי מבוגרים!
כל סדרה שצפיתם בה ב- yes ,hot, צלחת פרטית או דרך המחשב תרשמו כאן.
אין לי זמן פנוי, ולכן אוסיף במה צפיתי החודש יותר מאוחר
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אשכול הסרטים והסדרות לחודש 10 שנת 2015"
"Year One" - קומדיה שהיא סוג של פארודיה-סאטירה על סיפורי התנ"ך. אפשר להגיד שהסרט הזה הוא אחיו האמריקאי של "זוהי סדום"...
יש שם הרבה רגעים שהצליחו להעלות חיוך או גיחוך על פניי... ואני מחבבת את מייקל סרה, הוא כזה עדין וחמוד
המלצתי עליו פעמים רבות בפורום, ולדעתי לקרוא לו האח האמריקאי של "זוהי סדום" זו זילות בשבילו.
"זוהי סדום" סרט יבש ומעפן עם הומור תחת (כמו התכנית..)
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ShoobyD
הזכירו את "זוהי סדום", אז אכתוב שוב את הביקורת שלי על הסרט (+המלצה לסרט אחר)
צפיתי, ולא ממש אהבתי. היו קטעים בודדים שהעלו חצי חיוך, אך לא מעבר.
מצד שני, גם את התכנית "ארץ נהדרת" עצמה אני לא אוהב.. (ולכן מראש לא היו לי ציפיות גבוהות מהסרט)
בין הדברים שהפריעו לי היה חוסר הבקיאות של היוצרים. הסט שם היה בנוי במתכונת יוונית/רומית, טעות בתארוך של כאלף ומשהו שנה..
אנשים אולי יגידו שזו סתם קטנוניות, שזו פארודיה, ושגם אופנועים, לדוגמא, לא היו בתקופה הזו, אבל לדעתי יש הבדל בין אנכרוניזם שנעשה לשם צחוק ובין אחד שנעשה מתוך בורות.
(לאחר כתיבת הביקורת ערכתי בדיקה קצרצרה בגוגל לגבי הנושא, והתברר שכדי לחסוך בעלויות, השתמשו בסרט בסט של הסדרה "רומא"..)
עכשיו אמליץ פעם נוספת על הסרט Year One ("פרה-היסטרי"), שיצא כשנה לפני זה של ארץ נהדרת
עם ג'ק בלאק, מייקל סרה, האנק עזריה, אוליביה ווילד (13 מהאוס), דיוויד קרוס וכו' וכו' וכו'..
גם הוא סרט תנ"כי, גם בו חלק נכבד מהעלילה מתרחש בעיר סדום, ולהבדיל מ"זוהי סדום", הוא באמת קורע!
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "המלצתי עליו פעמים רבות..."
הקטע האחרון הטוב שלהם היה חתול עכבר וחוץ מזה חושך מוחלט כולל הסרט.
ננסה לצפות ב year one כי יש סרטים כאלה גם טובים ובאמת מצחיקים.
ראיתי את החיקוי של "מקגייוור" כשזה התחיל טוב והפך להזוי יותר מדי בשבילי אחרי 20 דקות בערך.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Benjamin Willard שמתחילה ב "בסדר... הוא עדיין מאוד..."
תכלס אתה צודק, ברגע שלכרות לעצמך את היד בשביל להשתחרר מאזיקים נהיה דבר שבשגרה בכל סרט/סדרה, קשה כבר להתרגש מנבלים.
עדיין משהו בסדרה הזו הופך אותה למרתקת, אתה מחכה לבולשיט הבא....
john reese
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אשכול הסרטים והסדרות לחודש 10 שנת 2015"
סרט טוב מאוד. ויזואלית מרהיב, עלילה טובה, שחקנים טובים (למרות שלא ברור לי למה מבקרים מאוד מתלהבים מג'ף דניאלס, הוא בסה"כ משחק את עצמו, אין ממש ניואנסים לדמות שלו), מאט דיימון מצויין.
הבעיה היחידה מבחינתי היא שהסרט קליל והרבה פעמים משעשע, וזה סבבה, אבל בגלל זה יש נקודות בסרט שבהן רציתי להרגיש יותר את הדרמה והמתח והיה קשה בגלל האווירה של הסרט.
שווה ללכת לראות בקולנוע. אישית, אני חושב ש-Sicario הוא סרט טוב יותר, אז אם יש התלבטות, אני ממליץ להתחיל מ-Sicario.
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי hellllllo שמתחילה ב "כן. בגדול אני אוהבת סרטי..."
the wife of the time traveler היה סרט טוב והספר כנ"ל מעולה.
יש לה עוד כמה סרטים טובים, אבל the wife of the time traveler הוא הסרט הכי טוב שלה לדעתי.
"Despicable Me" - אחד מסרטי האנימציה היפים ביותר שיצא לי לראות. הסרט מספר על טיפוס מרושע בשם גרו, שיום אחד נכנסות אל חייו שלוש ילדות מתוקות,
שגורמות לו להכיר צדדים אחרים בעצמו, רכים ומפויסים יותר. מקסים ומצחיק, לייק גדול!
חוץ מזה שזה הסרט שבו המיניונים (שהם תופעה מאוד משעשעת בפני עצמם) הופיעו לראשונה
"חשובים" זה קצת מוגזם לדעתי, אבל הם אכן התגלית של הסרט הזה :)
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "המיניונים הם החלקים הכי חשובים בסרטים האלה למרות שהם לא דמות ראשית :)"
לסרט יש עלילה משמעותית עם הרבה לב, אז לא הייתי אומר שהמיניונים הם החלק החשוב בסרט
אולי לאולפנים הם הכי חשובים, בכל זאת, שלושת הסרטים האלה עשו 2.5 מיליארד דולר (!!!), וכבר מתכננים את Despicable Me 3.
צוות טנק באפגניסטן שנלחם באנדרדוגס מוג'הידין כפריים חסרי טכנולוגיה וממש מסתבך.
זה סרט אמריקאי, את החיילים הסובייטיים משחקים אמריקאים אבל לא עושים מבטא רוסי, שזה נחמד.
"Monsters University" - סרט אנימציה נפלא של פיקסאר, שהוא בעצם סרט ההמשך לסרט "Monster Inc" (זוכרים? הסרט עם מפלצות שמפיקות אנרגיה לעולמן מהצרחות של
הילדים שאותם הן מפחידות כשהן נכנסות לחדרם בלילה, כשהן ישנים), הסרט הזה חוזר אל עברן של שתי הדמויות הראשיות, מייק וסאלי, לתקופה שבה הם ניסו לצלוח את הקורס
היוקרתי באוניברסיטה שבו לומדים כיצד... להפחיד ילדים בלילה.
הצבעים של הסרט והאנימציה של פיקסאר (בשיתוף פעולה עם דיסני) פשוט משובבי נפש, וג'ון גודמן ובילי קריסטל עושים עבודה נפלאה בדיבוב הדמויות הראשיות בסרט.
קצה המחר הוא הבחירה שלי, בגלל שהוא עובר את מבחן הפעם ה 2 בה צופים בסרט.
אובדון טוב פעם 1 בלבד ואחרי זה אין הנאה ומתח בסרט.
בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי hzhz שמתחילה ב "אין לי מושג מה זה אבדון (אתה..."
כולנו סולחים לחורים בעלילה, כל עוד הסרט מהנה. בכל זאת, זה לא אמור להיות סרט אוסקר
ב-Oblivion לא היה המון כיף, היה הרבה דגש על העלילה, ואם מחליטים לשים דגש על העלילה, אז רצוי שלא יהיו בה חורים אימתניים...
יש לך עלילה עם מכונה גאונית שגורמת לגבר ואישה לחשוב שהיא נכונה על פלישה של חייזרים לכדור הארץ עד שדמות המרכזית מבינה שהסיפור היה לא נכון. איפה פה החורים בעלילה בדיוק?
המכונה המבריקה הזאת יודעת לזהות מרחוק שהוא מתקרב אליה בחללית שלו אבל לא שמה לב שיש לו פצצה במקום גופה. את זה אפילו אנחנו יכולים לדעת עם טכנולוגיה שיש לנו היום.
אז מה תגיד על החור הכי מפלצתי בהיסטוריה של המין האנושי:
היום השלישי - עזבו את זה שהם עולים עם חללית ופצצת אטום ענקית ופאקינג ספינת אם של חוצנים שהם פי מיליארד יותר מתקדמים מאיתנו לא קולטת לפי המספר הסידורי שזאת ספינת חלל שהתרסקה על כדוהא לפני עשורים, והם גם לא מצליחים לקלוט בסורק שלהם את הפצצה.
והדובדבן שבקצפת - המשקפפור שהצליח לפרוץ להם את הפיירוול עם וירוס שתכנתו במחשב 386...
Independence Day הוא סרט אקשן פופקורן לחלוטין. אם אתה מחפש בו חורים בעלילה, פיספסת לגמרי את הפואנטה שלו.
Oblivion, לעומתו, מתיימר להיות סרט רציני ולכן צריך לשפוט אותו ככזה. לכן על חורים מאסיביים בעלילה צריך להוריד לו נקודות.
Unbreakable
אדם מן היישוב מגלה סימנים שיכולים להעיד על כך שהוא "גיבור על". איך מתמודדים עם זה? האם זה נכון?
עוד סרט נהדר בכיכובו של ברוס וויליס. ברטי הפנטסיה\מד"ב בכיכובו תמיד מוצלחים.
אחרי שהוא מבין מי הרשע, אין יותר טעם לצפות בסרט שוב.
בתגובה להודעה מספר 63 שנכתבה על ידי hzhz שמתחילה ב "אתה צודק. עם זאת יש כאלה שלא..."
הוא הפך להיות אייקוני למדי. לדעתי הסרט הוא מאוד מיוחד, ואעז להגיד שהוא גם די מבריק.
זה סרט הקומיקס הטוב ביותר שלא מבוסס על שום קומיקס.
הטיעון שאחרי שיודעים את הסוף אין טעם לצפות בסרט הוא קצת מוזר לדעתי. הסרט הקודם של אותו במאי, סרט קטן בשם The Sixth Sense, גם הוא מביא לך טוויסט מטורף בסוף שלו, ודווקא ככל שתראה את הסרט הזה יותר פעמים תקלוט יותר דברים לאורך הסרט שנראים אחרת לגמרי כשאתה יודע את הסוף. זה היופי בסרטים כאלה עם טוויסט טוב. אם הטוויסט בנאלי וקלישאתי, אז כן, אין ממש סיבה לראות שוב את הסרט, אבל אם התסריט מספיק טוב אז הבמאי לא מביא לך סתם טוויסט משום מקום כדי לפתור לך לפני סוף הסרט את כל הקצוות הפתוחים בעלילה, אלא הוא שוזר לכל אורך הסרט פרטים שלאחר שאתה רואה את הסוף, או בצפיה שניה, אתה מזהה ומעריך יותר את הסרט כולו.
אגב, הסרט גם יפהפה ויזואלית. הצילום בסרט הזה היה מדהים. היו גם הרבה סימבולים ומוטיבים חוזרים לאורך הסרט. מומלץ לראות את הביקורת של כריס סטאקמן עליו:
בכלל ממליץ לראות את כל הביקורות של האיש הזה. הוא טוב מאוד בלפרק סרטים ולהבין מה עובד בהם ומה לא, ואפשר ללמוד ממנו קצת על איך להעריך סרטים טוב יותר. לדעתי כשיודעים באמת לשים את האצבע על הדברים שמומשו בסרט היטב, אפשר להעריך אותו ולהנות ממנו הרבה יותר. סתם לדוגמא, אדם שיצא ב-2008 מהקולנוע אחרי שראה The Dark Knight ומישהו שואל אותו למה הסרט היה טוב וכל מה שהוא מסוגל להגיד זה "לא יודע למה, היה אדיר!", כנראה פחות מעריך את הסרט ממישהו שידע להסביר בדיוק למה הסרט הזה טוב.
זו דעתי, על כל פנים.
סרט תיעודי מצוין בשם "אבא, אמא, התאסלמתי", על בחורה בת 22 מכרמיאל שהתאסלמה, על היחס של משפחתה אליה, ועל היחס הדוחה של הסביבה (היהודית) אליהם. אגב, בסוף היא מצאה חתן.