07-09-2015, 14:08
|
|
|
חבר מתאריך: 07.09.15
|
|
אוף!! (פריקה) :'(
אז לפני שבוע עברתי לדירה שכורה עם שותפים (דווקא לא רע כאן), ואחד השותפים שלי הוא בחור רוסי טוב מראה וגבוה, שקטן ממני בחצי שנה. מיותר לציין שכבר מההתחלה הוא מצא חן בעיניי והיו לי תכנונים לגביו... יותר מפעם יצא לראות אותו כשהוא רק בתחתוניו, מה שרק הוסיף... הרגשתי שאני נמשכת אליו, ושיש לנו שפה משותפת, שאנחנו מבינים אחד את השני. הוא פה לבד בארץ, ההורים שלו ברוסיה, ונראה שהוא די מחפש את דרכו בחיים (הוא אפילו התחיל להתקרב קצת לדת...) ואין לו עבודה אז ניסיתי לסדר לו עבודה במקום שבו אני עובדת ושלחתי אותו אל הבוס שלי... וממש הייתי צריכה לדחוף אותו לעשות את זה כי הוא די ישן... כנראה סוג של דיכאון...
אתמול בבוקר הייתה לנו שיחה מעניינת על דת ועל אלוהים, שבה הוא אמר כמה שטויות דביליות, אבל אני אמרתי לו "למרות הכל, אני חושבת שאתה חמוד", סימנתי לו עם האצבע להתקרב אלי, ונתתי לו נשיקה על הלחי...
הבוקר כשראיתי אותו, שאלתי אותו "איך ישנת?" והוא אמר לי שהוא הרגיש בודד לישון לבד, ואני פירשתי את זה כרמז, שהוא לא היה מתנגד שאשן איתו... אז התכוננתי (אתם יודעים, ההכנות שבנות עושות לפני...), ובעיני רוחי כבר ראיתי את שנינו "עושים את זה" הלילה, ולפני כמעט שעה דפקתי על חדרו (הוא היה במיטתו, כרגיל, בתחתוניו), ניגשתי אליו, ואמרתי לו: "בנוגע למה שאמרת לי על הבדידות... אני חושבת שאני יכולה לעזור לך עם זה... היום בערב כשאחזור מן העבודה..את ההמשך תבין לבד..."... חייכתי אליו, ואז, לאחר ששקל את המילים, הוא אמר לי שהוא לא נמשך אלי! שאני לא הטעם שלו! שהוא אוהב בנות כמו בר רפאלי, מריה שראפובה או ליידי גאגא... דאמיט! כבר הייתי בטוחה שהלילה אני והוא הולכים לבלות קצת בחדר שלו (מניאק! החדר שלו יותר טוב משלי!) ושאני הולכת להתענג קצת על הגוף הזה שלו..
ואחרי זה הוא שואל אותי "לא נעלבת, נכון?"... לאאא, מה פתאום, נתת לי בוקס כזה בלב ואני לא אעלב? זה פשוט לא פייר! נכון שזה לא פייר?
נערך לאחרונה ע"י ~pestilence~ בתאריך 07-09-2015 בשעה 14:14.
|