מחשב לשימוש ביתי בסיסי + עריכת תמונות כתחביב בתקציב צנוע
אהלן,
מחפש מחשב נייח שישמש לגלישה, אופיס ועריכת תמונות בסיסית לצלם חובב (עריכה של קבצי RAW בלייטרום).
אין צורך בעריכת וידאו, אין צורך במשחקים כבדים, אין צורך בציוד היקפי (יש לי מסך דל 2209WA IPS שעושה עבודתו נאמנה ואת כל השטויות האחרות...).
תקציב - עד 1,500 ש"ח. אם אפשר להכניס SSD זה יהיה נחמד, אבל רק בנוסף לנפח אחסון נורמלי.
המחיר אינו כולל משלוח
עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה
אם אני מחליף את המעבד ל- Intel Core i3-4160 - האם יתר המרכיבים עדיין תואמים?
הבנתי שהמעבד הזה ידע להתמודד טוב יותר עם לייטרום, זה שווה לי את ה-300 ש"ח הבדל...
לחילופין, ב-1,800 ש"ח - האם ניתן להרכיב מערכת טובה יותר ומותאמת יותר לעבודה בלייטרום?
המחיר אינו כולל משלוח
עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Kobmyster שמתחילה ב "זיו,
אם אני מחליף את המעבד..."
לI3 ליבה גרפית טובה מעט יותר, וגם תדר גבוה יותר, אין ספק שזה יאיץ מעט שימושי פוטושופ.
מה שכן, בחרת מעבד בגרסת Tray מה שאומר שהוא מגיע ללא מאוורר. קח את זה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BX80646I34170
גם מהיר מעט יותר, וגם עם מאוורר, בתוספת כמה שקלים.
לא התכוונתי במקור לחבר כרטיס מסך. יש בכלל טעם לחבר כרטיס ישן כזה? יש לו יתרון על ה-integrated 4400?
הוא בכלל מתאים עם לוח האם ועם ההספקים שיש לי במחשב?