בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי !Pestilence שמתחילה ב "Holy Moses, כמה שאנחנו קטנים!!! :O"
*קורא את השם של הסרטון לפני שלוחץ play*
*מפחד ללחוץ play בשביל לא להכניס בולשיט דתי ל- recommended ביוטיוב*
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי DeepSpace שמתחילה ב "*קורא את השם של הסרטון לפני..."
ידעתי שמישהו יגיב כך.
והנה ההסבר:
נתקלתי בסרטון הזה (והוא באמת אדיר!) ב"בא במייל" לפני איזה שבוע עם כותרת אחרת לגמרי, משהו בסגנון "לא תאמינו כמה כדור הארץ קטן!", וכשחיפשתי אותו אתמול, הצלחתי
למצוא אותו רק תחת הכותרת הדתית הזו שאתם רואים עכשיו :/
לסיכום: אל דאגה, לא חזרתי בתשובה, ואני לא באמת מאמינה שדמות ערטילאית בשם אלוהים אחראית לכל זה. אפשר לנשום לרווחה, והדבר היחיד שדתי בסרטון הזה הוא הכותרת שנתן לו היוזר המסויים הזה
חתימתך העצומה בגודלה, והחורגת בכמה סדרי גודל מחוקי החתימות, הוסרה. הסרת חתימה היא פעולה ארוכה יחסית, וכך גם כתיבת ההסבר הזה. אם תחליט לצפצף שוב על החוקים, בפעם הבאה יעשה דבר אחר שמסיר את החתימה בקליק אחד: חסימת משתמש. לשיקולך.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי !Pestilence שמתחילה ב "Holy Moses, כמה שאנחנו קטנים!!! :O"
והנה עוד מישהו שהאמין שאלוהים ברא את הכל (מה שמעניין הוא שהשיר מתייחס אל אלוהים פעם כזכר ופעם כנקבה )
שוב, אני לא אדם מאמין.. כשהייתי קטנה דווקא כן האמנתי, כי זה מה שהנחילו לי, אבל מה לעשות, גדלתי והתבגרתי (לא שאני טוענת שדתיים הם לא בוגרים, כן?)
וקרה לי משהו בדרך... תנו לי להיזכר מה בדיוק... כן, החיים קרו לי. וככל שגדלתי השקפת העולם שלי השתנתה, אבל עדיין, זה ללא ספק אחד השירים הכי יפים וסוחפים של שנות השמונים: