10-05-2015, 14:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
|
|
קודם כל ברכותיי שבחרת להפסיק להיות היפופוטם...
עכשיו באשר לתוכנית שבחרת לעצמך:
אל תפגע, אבל אתה כנראה לא תצליח.
גם אם אתה בטוח שאתה סופר חזק פסיכולוגית בסופו של דבר הנפילה תגיע כשתראה שאתה אוכל קצת אבל עדיין לא יורד במשקל, או אפילו תראה שבועות שכן עלית, ואז כשתחזור לאכול זה יהיה בכמויות גדולות יותר, ותשמין אפילו יותר ממה שהתחלת (קורה כמעט לכולם).
הדרך הנכונה לעשות את זה היא ע"י בניית תוכנית דיאטה מבוקרת, ומקצועית שנעשית ע"י דיאטנית קלינית.
עם שינוי אורח החיים (עם דגש על התזונה שאתה צורך) יש לשלב גם פעילות ספורטיבית, אני לא יודע מה המשקל שלך, ככה שאני לא יודע מה יכול להתאים לך.
אבל אני באופן אישי די מכור לריצה, ופחות אוהב אופנים (ספינינג וכ'ו), אבל אני יודע שלאנשים שמנים יש בעיות עם ריצה עקב לחץ על הברכים \ קרסולים, ולכן עדיף להם להתעסק במתקנים אחרים (אופנים \ קרוס \ שחיה).
אתה צריך להירשם לחד"כ, ולבקש שיבנו לך תוכנית וסרגל מאמצים.
*אל תישקל כל יום, בהתחלה זה כייף כי רואים שיש ירידה, אבל אז מגיעה תקופה שהירידה היא ממש קטנה וזה שובר המון אנשים.
תגביל את השקילה לפעם בשבוע (אני בכלל ממליץ לא להישקל בכלל, ולראות את התוצאות בבגדים \ כשנעמדים מול המראה).
אם בא לך לקחת את זה לקצה, אז תרשם לקרוספיט, שוב - אני לא יודע כמה אתה שוקל, ואתה כמה אתה מוכן ללכת רחוק, אבל אם אתה בגדר הנורמאל (נניח עד 130 ק"ג) ולא סובל מפציעות שונות, אז אין סיבה שלא תוכל להיכנס לקבוצה.
אני מכיר בחור ששקל 120 ק"ג, ותוך חצי שנה הוא ירד ל78 ק"ג, הוא כמובן שילב הכל עם דיאטה מותאמת, והמון כוח רצון.
עשו עליו בזמנו גם כתבה, פשוט מדהים.
(בחדר כושר לא תגיע לכאלה תוצאות תוך חצי שנה, אבל בהחלט תוך שנה, אם תתמיד...)