18-03-2015, 13:52
|
|
|
חבר מתאריך: 18.03.15
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ai22
הדיכאון לא נובע מביבי
|
אני אמרתי שהוא נובע מביבי? אני אמרתי שנהנתניהו הוא הסיבה היחידה או הישירה למצב הרוח העגמומי, המיואש וחסר התקווה שפוקד אותי כבר תקופה לא קצרה בכלל?
לא. ברור שהוא לא הסיבה, אבל כמו שכבר ציינתי, העובדה שלצערי הרב הוא שוב עלה, לא ממש גורמת לי להרגיש יותר טוב, מהסיבה הפשוטה שאני לא יכולה לסבול אותו.
לא יכולה לראות אותו ולא יכולה לשמוע אותו. לא אותו ולא ולא את מיס פיגי שלו. הוא מתועב בעיניי, פשוט מתועב. מתועב.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ai22
מסתבר שיש אנשים עם נטייה לדיכאון,
אולי זה אופי, ואולי משהו הורמונלי, או עניין של איזון, או סתם מאזוכיזם.
|
מה אתה אומר... באמת? וואלה.. אז בפעם האלף אני מבקשת ממך: כל עוד אין לך תעודת הסמכה של פסיכיאטר או פסיכולוג, אל תדבר על דברים מהסוג הזה. בדיוק כמו שאם מישהו היה רושם כאן
על טחורים או פסוריאזיס או משהו כזה, אתה לא יכול לתת לו עצות או אבחון משום שאתה לא רופא. נקודה.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ai22
תחפשי באינטרנט:
לפני הבחירות האחרונות - כל סקר שעשו, הראה שיש רוב ברור לקואליציית ימין-חרדים,
ואפילו מפלגת ימין/חרדים אחת ירדה מתחת לאחוז החסימה ונמחקה - וזה לא השתנה.
אז לא ברור איזה נס אתאיסטי הבטיחו לך,
אבל הוא לא היה מבוסס על משהו שהיה לו סיכוי סביר.
|
תקרא לי תמימה, תקרא לי נאיבית, תקרא לי איך שאתה רוצה, אבל כשראיתי דברים מהסוג הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4600939,00.html, אני אשכרה האמנתי שיש סיכוי לשינוי. מה לעשות?
"נס אתאיסטי"? אם אתה לא מפסיק להשמיץ את חילוניותי, אל תצפה שלא ארד על דתיותך. סבבה?
טוב, זה וויכוח סרק וחסר תועלת, וכמו שאתה אומר - הוא באמת לא יוביל אותי לשום מקום בחיים, אז אני מבחינתי אעצור כאן. עושה לך את זה להגיד תמיד את המילה אחרונה? תפאדל, כמו שאומרים. אני את שלי סיימתי.
|