21-12-2014, 16:15
|
|
|
חבר מתאריך: 10.09.14
|
|
צ'בורצ'ניה טבריה
אני בדרך כלל כותב על מקומות בארץ, בעולם (על תיירות) אך הפעם אני חורג מגדר הרגיל,בזכות זה שמצאתי מסעדה מדהימה! בטבריה, בסוף ל השוק העירוני, יש כיתוב או יותר נכון שלטים ברוסית, יש מסעדה מדהימה אשר נקראת צ'בורצ'ניה (אוכל בוכרי). את המקום מנהלים זוג עולים מרוסיה, ניקולאי סון (היו לו מסעדות בעבר) וזוגתו נטלי הטבחית המדהימה!האוכל שנמכר במקום,יותר ממדהים. למה אני אישית אוהב לאכול אצלם? גם בזכות המחירים, וגם בזכות זה שאני יודע 100% שמדובר באוכל בריא ואיכותי. אין להם תנור בבית,כך שכול מה שהם מבשלים לעצמם,הם עושים גם ללקוחות. אז אחרי שחפרתי לכם כללי, כדאי לכם להתכונן לרוץ לאכול אצלם: יש את המנות הקבועות: פלוב, מאנטי, בילאש, פירושקי, (בעיקר אוכל בוכרי) אך הרבה פעמים מוסיפים אוכל רוסי,אוקראיני, כמו בורשט,וריניקי, מרק עם קרפלך (כיסונים). יש להם עוד מבחר די ענק של אוכל, אך רצוי להתקשר ולשאול מראש. יש להם בירה גולדסטר מדהימה מהחבית, יש כאלה שאומרים: הבירה הכי טובה בצפון! אתם בטח שואלים על כשרות...המקום כשר אך ללא תעודה, בעל המקום לא רוצה לשלם סתם כך כסף לנוכלים. ומה באשר למחירים? בירה מהחבית ועוד סוגי אלכוהול, עד 20 ש"ח. האוכל כמו פירושקי, צ'בורקי, (האוכל הקטן) עד 10 ש"ח, והמנות היותר רציניות בין 20 ל 50 ש"ח. משהו קטן מהלב: אני אוכל במקום באופן קבוע כבר 3 שנים, ויש לי רצון לחזור לשם יום יום. אוהב את האוירה, את הבעלים. אז אם אתם רוצים לאכול, ולאכול אוכל בריא ולא יקר, יש מקום! הטלפון במסעדה:04-6791263, המסעדה פתוחה כול יום בין השעות 8-30 בבוקר-עד 3 בצהוריים בערך,(אפשרות לשעות עבודה יותר רחבות) תלוי כמה סועדים מגיעים,וכו'. אני מאוד ממליץ!
נ.ב-יש מנות צמנוניות, בלי בשר בכלל! כך שגם צמחונים,או אפילו טבעונים,יכולים להנות!
|