14-08-2014, 20:01
|
תחמושת בע"מ
|
|
חבר מתאריך: 09.03.04
|
|
אז ככה.....
ואדבר בשם עצמי...
חלק מהפריטים שצילמת וחלקת עמנו בהחלט יכל להיות בעל עניין, אבל האופן בו הם מוצגים פשוט מחטיא את המטרה...
אתה מצד אחד רוצה לשתף אותנו בחלק מהאוסף שלך אבל מצד שני מציג תמונות מרוחקות, או תמונות שבתכלס...לא רואים בהן כמעט כלום!
אתן לך דוגמא:
הסרבל...
היה הרבה יותר מעניין לראות צילום אחד שלו מרחוק (דומה למה שצילמת) ועוד כמה תמונות של חלקים מסוימים ממנו שעשויים ליצור עניין אצל אנשים שמתעסקים באספנות ...
צילום של תוית הייצרן, צילום של הרוכסנים, צילום טוב של הפאטצ'ים שתפורים עליו, לכל זה אפשר ורצוי גם להוסיף כמה מילוים כגון, מאיפה השגת אותו, האם יש מאחורי הפריט הספציפי הזה איזה שהוא סיפור מעניין? (גם אם לא ופשוט רכשת אותו באי ביי, זה בסדר גמור), מה ערכם של סרבלים מהסוג הזה בשוק האספנות (לא חובה)...
כל זה רק על הסרבל....
מבטיח לך שזה היה מעורר הרבה יותר עניין מאשר לראות "משהו" שנראה כמו סרבל שחור בתמונה מרוחקת....
יש דרך להציג אוסף ופריטים ממנו..... ואני לא כותב לך את זה מתוך גישה של "אני יודע הכל"... אלא פשוט כדי לתת לך טיפ....
אישית לדוגמא, הייתי שמח לראות תמונות של הכרכובים של התרמילים שצילמת, שם מוטבע בדרך כלל קוד הייצרן ושנת הייצור.... מכאן בהחלט יכל להתפתח דיון שלם פה שלא תדע לאן הוא יכל להגיע... וזה כל היופי...
אז אם בא לך...פשוט שפר את התמונות ואשמח לסייע לך בעיצות....
ועכשיו ברשותך, כמה שאלות:
1. איך אתה יודע מתי ועל ידי מי נורה כל כדור?....
2. איך אתה יודע שהכדור של האנפילד נורה באותו הקרב?...
ולגבי הקליע, על פניו נראה כקליע למקלע 0.5 או מקלע רוסי 14.5 ...צריך לבחון אותו טוב יותר כדי לקבוע...
לבני.