06-06-2014, 05:54
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
שלי
1, כתום זה השחור החדש
סדרה סוג ג וכנראה שבלי הקטע הלסבי, זה לא היה מעניין את המבקרים או גברים והייתה יורדת מהמסך אחרי מספר פרקים ואוז הייתה יותר טובה.
- כל שחקנית שלא מצאה עבודה אחרת וקצת מבוגרת הגיעה לסדרה הזאת
- שחקניות עם סרטי סקס לא נשכח
- שחקנים גברים שלא מצאו עבודה במקום אחר נכנסו לאותה סדרה
2, זגורי אימפריה
אם המטרה הייתה להציג את הטיפוס המזרחי הכי גרוע שיש, היוצרים של הסדרה הצליחו ובגדול כשהם לא מציגים את הצד הרע של האשכנזי, ואותה משפחה יותר קרובה לעולי עדות המזרח בקום המדינה מאשר לרוב המזרחי של עדות המזרח של היום.
אוסף של כל התכונות הכי גרועות של עדות המזרח והתכונות הרעות של האשכנזיים ורכזו הכל במשפחה אחת והסביבה שלה.
הצד הטוב של הסדרה
עוז זהבי, משה איבגי וחן אמסלם פשוט נהדרים, אך שאר הסגל להוציא את הבדרן הסביר שדחפו לסדרה יש שחקנים סוג ג ומטה וזה כולל את נינט שהיא לא זמרת ולא שחקנית.
3, משחקי מוח
אחת הסדרות היותר יפות של ng
4, לעשות או למות - אחת הסדרות היותר יפות של ng, אבל חייבים לציין שחלק מהפתרונות שלהם לא ממש יכולים לקרות במציאות והם קצת הגזימו כמו עם המכוניות שעולות באש.
5, משחקי מספרים - סביר אך גם קצת מרגיז האופן שמציגים את המידע.
6, קוסמוס - אחת הסדרות היותר יפות של ng
7, גברים בשחור 3 - מיותר לחלוטין ולא הייתי מחשיב את הסרט הזה כחלק מגברים בשחור כשוויל סמית' והמחליף הצעיר של טומי לי ג'ונס לא מצליחים לתת משטומי לי ג'ונס נותן לסרטים 1 ו 2.
8, העולם אחרי - כישלון מוחלט של וויל סמית' ושל הבן שלו וסרט מיותר לחלוטין. הבן של וויל סמית' הוא שפשוט לא שחקן וקשה לסבול את הדמויות שלו על המסך והכישרון של אבא שלו לא עבר אליו.
באופן כללי כל הסרטים האחרונים של וויל סמית' הם אינם משהו בלי קשר לבן שלו או שחקנים אחרים לידו ואולי הגיע הזמן שוויל סמית' יתאים את התפקידים שלו לגיל שלו.
9, אינטליגנציה מלאכותית - אחד הסרטים הכי עצובים שיצא לי לצפות בהם עם משחק חריג ומבריק של ג'וד לאו
10, מופע הבלתי מנוצחים - סביר אך גם קצת מרגיז האופן שבו הן עושים בחינות לא אמינות והיה אפשר להפיק מהחומר הזה קצת יותר.
11, שחזור במוסך - אחת הסדרות היותר יפות של ng, אבל היה אפשר לתת יותר מידע שימושי.
זה לא הכל אך זה מה שיש לי זמן לרשום.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|