אחרי זמן רב שלא כל כך הייתי פעיל ננסה לחזור לאט לאט לאיזה קצב כלשהו.. אין מה לעשות , גם הילדה , גם החגים , לחץ בעבודה והכל ביחד...
אז למי שזוכר התחלתי פעם דגם של נץ שלצערי הוא קצת תקוע עקב חוסר בחלק כזה או אחר וגם קצת צבע אז בינתיים בניתי לי ספיט קטן להפגת השעמום ושמירה על הכושר.
קיבלתי מחבר במתנה דגם של לנקסטר. את הלנקסטר כבר בניתי ולא היה לי רצון לחזור על הסיוט אז בוצעה החלפה של הדגם (היה חדש לחלוטין בקופסא עם הניילונים) בדגם אחר , קטן וסולידי , ספיטפייר מרק 5B בריטי , שוב - קטנטן וצנוע , קנ"מ מידה של 1/24 ככה בקטנה של חברת טרומפטיר.
הדגם נבנה ישירות מהקופסא ללא תוספות (לא מכיר שדרוגים בקנ"מ הזה) התוספת היחידה היא החלפת הקנים בתותחי הכנפיים למחטי מזרק בקוטר המתאים שיהיה צינור חלול במקום פלסטיק אטום.
סה"כ דגם יפה.
אני הייתי נכנס יותר לפירוט של המנוע.
מועלה לגלריה.
הי.
ראשית תודה.
לגבי יומן בניה צודק פשוט לא היה לי סבלנות לנושא וגם היה מצריך ממני להיכנס ולצלם ולפרסם שממש לא היה לי את הכוח לזה כפי שציינתי הייתי טיפה עמוס לעייפה...
לגבי הפירוט מנוע אז שוב - עצלנות וחוסר זמן להתחיל לעבוד על הורדת תמונות רפרנס של המנוע והתחלת פירוט סקראצ'. סה"כ דגם להעביר איכשהו את הזמן ושמירה על כושר פחות או יותר.
לאחר סיום הנץ (ראשית צריך למצוא את היומן בניה שהלך לאיבוד נראה לי בדף 2) נראה כבר מה נבנה עם יומן..