כיצד להעביר עידכונים של מיקרוסופט אנטי וירוס לכונן D
ברשותי מספר ניידים שנרכשו עם תוכנת הגנה מחברה מסויימת ומותקן בהם מיקרוסופט אנטי וירוס.
ההתקנה בוצעה בצורה כזאת שתיקיית העידכונים נמצאת בכונן D וכך המחשבים גם מוגנים וגם עם אנטי וירוס מעודכן תמיד. ברצוני לבצע פעולה זאת גם במספר מחשבים נייחים אשר מותקנת בהם גם תוכנת הגנה שונה והחברה לא יודעת לענות לי איך לגרום לכך שתיקיית העידכונים תשמר בכונן D.
ניסיתי למצוא תשובה באינטרנט ולא הצלחתי. אשמח לקבל תשובה ממישהו שיודע כיצד עושים זאת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ya1 שמתחילה ב "כיצד להעביר עידכונים של מיקרוסופט אנטי וירוס לכונן D"
לא הבנתי באיזו תוכנה מדובר כשאתה כותב "תוכנת הגנה שונה", ומה זה עוזר לך כשיש שתי תוכנות הגנה, ומה זה משנה באיזה כונן נמצאים העדכונים. בכל מקרה, יש פתרון שטוב לכל תיקייה באשר היא. אתה יוצר Symbolic Link לתיקייה שיכולה להיות בכל מקום אחר, ונפטר מהתיקיה המקורית. הסבר ממצה יש כאן http://www.webleader.co.il/index.php?article=6
תודה צחי
נערך לאחרונה ע"י זיו בתאריך 18-09-2013 בשעה 13:02.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "לא הבנתי באיזו תוכנה מדובר..."
קודם כל אין לי על מחשב מסויים 2 תוכנות הגנה.
יש לי על ניידים תוכנת הגנה א שמגינה על מחיצת C
ויש לי על נייחים תוכנת הגנה ב שמגינה גם על C
הפיתרון שהצעת יוצר שיכפול של תיקיית העידכונים.
זה לא טוב לי כי כל כיבוי העידכונים ימחקו ואז שוב בהדלקה המחשב יוריד אותם שוב.
זה יצרוך ממני המון רוחב פס כל פעם (מדובר על כ-30 תחנות עם חלונות 7).
אני צריך פתרון להעברה של תיקיית העידכונים אם אני לא טועה שמה PROGRAM DATA (אין לי נייד לידי כרגע כי הם חולקו למורים) לכונן D.