נאמר לי ע"י נציג של הכנסת שרק מי שיש לו גרסה 9 ומטה של דפדפן IE יכול להשתמש במערכת.
שני דברים:
א. יש לי את הגרסה הכי חדשה של IE. אני יכול להוריד את גרסה 9 ולהשתמש בה מבלי להסיר את הגרסה הנוכחית? לא מתחשק לי להתמודד עם על מיני התנגשויות או בעיות אפשריות שעלולות לצוץ.
ב. יש פה מישהו עם IE גרסה 9 ומטה שיכול לנסות להפעיל את המערכת שבלינק?
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "יש גרסאות ניידות של IE שאתה..."
כמובן שזה האמ-אמא של הלא-נתמך ואף אחד לא מבטיח לך שמשהו יפעל.
יש אתרים מסוימים של המדינה שדורשים תוספים מיוחדים (נגיד, איזה כרטיס חכם מפגר של המדינה). התוספים האלה יעבדו עם "אקספלורר מהחלל החיצון" מהסוג הזה?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "אפשר שיהיו במחשב שני דפדפני IE (גרסאות שונות) במקביל?"
עכשיו זה פתאום עובד לי עם כל דפדפן, רק כמו ששיפ אמר צריך להשתמש באנטר כדי להתחיל את החיפוש אבל אני די בטוח שניסיתי את זה איזה 10 פעמים בעבר... נו טוב, העיקר שהכל בסדר.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "עכשיו זה פתאום עובד לי עם כל..."
בלינוקס זה לא היה קורה.