13-07-2013, 20:20
|
|
|
חבר מתאריך: 03.05.13
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "במה צפיתם השבוע? אשכול הסדרות והסרטים השבועי לתאריכים 11-17.7"
איש הברזל - סופרמן
חודשים אני אמר לחברים שלי שסרט היה כישלון, אי אפשר להתחבר לאדם מושלם, חסר נקודות חולשה והינה אני מוכיח להם בכמעט 3 שעות סרט שאני צודק
סרט קודר, אין שום סימפטיה לדמות הראשית, כמעט שעה וחצי של קרבות מפגרות בין דמויות חסרות נקודת תרפה.
סרט ממש גרוע ולא מהנה.
הפרש הבודד
אני לא מכיר בכלל את הסידרה עליה הסרט מבוסס, מבחינתי מדובר סרט קיץ כפי ומהנה לצפיה
גוני דפ' מעצבן כתמיד כי הוא ממחזר את הדמות של ג'ק ספרו כמעט במדויק, אבל בכל זאת מדובר בסרט עמוס הומור ואקשן שאולי לא כדי לראות בקולנוע אבל לא כדי לפספס.
j.i.goe - סרט אקשן דבילי למדי
אם ממש אין לכם מה לראות ואתם מסוממים מהתחת אולי שווה לראות את זה
Warm Bodies - למרות שאיזה כבש הזהיר אותי שמדובר בסרט לילדות קטנות עם קוקיות מדובר בסרט זומבים סביר
הסרט מציג עולם פוסט אפוקליפטי סביר עם טויסט מקורי, בסופו של דבר מדובר בסיפור אהבה די בנאלי
לא סתם קוראים לזומבי הראשי "ר" ולכוסית הראשית ( היא סופר כוסית דרך אגב ) "גולי", אא כן, ואפילו יש את סצאנת המרפסת המפורסמת.
יש הומור ויש ולגאריות שאופיינית לסרטי זומבים, אני ממליץ.
ויש אחלה מוזיקה !
מלחמת העולם Z
מזל שהם לא הרסו את הספר...
כי אין שום קשר בין הסרט לספר, אולי פה ושם יש איזכורים קצרים לספר אבל בסופו של דבר אם היו קוראים לסרט בשם אחר אף אחד לא היה מקשר בין השתיים
כסרט זומבים הוא סרט לייט, הזומבים נהפכים לזומבים תוך 10 שניות ככה שלא תראו גופות מרוטשות מהלכות כמו בסידרת "המתים מהלכים", כל הזומבים הם אנשים רזים ושלמים גופנית.
לא ממש רואים ריטוש גופות כמו בסרטי זומבים קלאסים, כל פעם שברד פיט דופק לאיזה זומבי ברזל בראש המצלמה לא מראה את זה.
הצגת ה"בהלה הגדולה" אמינה ויש נסיון להדגיש את התנהגות ההמון בזמן מצוקה אבל גם הקטע הזה קצר וחסר חשיבות וחבל.
בסופו של דבר מדובר בסרט שמקפץ בין סצאנה לסצאנה ורק בהתחלתו ובסופו יש את ההרגשה של סרט זומבים "קלאסי" את הפחד מפני המתים המהלכים, בשאר יש נסיון להציג את הבהלה העולמית אבל הסרט רדוד מדי.
הקטעים בישראל יעלו גיחוך בפני כל ישראלי, מדי א' ?
לסיכום, אפשר לראות את הסרט, אולי לא בקולנוע, בכל מקרה, גם אם ראיתם את הסרט אתם יכולים לקרוא את הספר ולהנות, אין ספויילר ואין קשר בין השניים.
Top Gear - פרקים 1-2
הם חזרו, הם גדולים ומהנים כרגיל
נערך לאחרונה ע"י T.J בתאריך 13-07-2013 בשעה 20:34.
|