21-07-2013, 12:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.12.08
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי הגידו לא לביומטרי!
אה, אז פתאום אתה נגד פייגלין, ופתאום אתה נגד המוסד...הו, הצביעות!
|
הא? ממתי הייתי בעדם?
ציטוט:
אתה רציני? המאגר הזה לא יציל את החיים שלך, הוא יסכן אותם. הוא ייסכן את חייך כפרט, וגם את מדינת ישראל, אם ידלוף/ייפרץ ויגיע לידיים הלא נכונות. באמת צר על שקטונת מלהבין את זה.
|
ואם הוא לא ידלוף ולא יגיע לידיים הלא-נכונות? בחזרה לטיעון שלי - האם המאגר של פייסבוק דלף? האם המאגר של גוגל דלף? אתה רואה שניתן לשמור על מאגרים אם רוצים?
ציטוט:
נכון, ואני לגמרי גאה בזה. בשיא הכנות והרצינות. עדיף להיות מהפכן ובועט מלהיות פטריוט ולאכול אוטומטית את כל מה שהמדינה מאכילה אותך, כמו זומבי, בלי לחשוב קצת.
|
אתה נותן לעצמך יותר מדי קרדיט כשאתה חושב שאתה היחיד שחושב, כשבפועל רוב האנשים מן הסתם "חושבים" יותר טוב ממך.
ציטוט:
כל כך הרבה בלבול מוח, ולא הבנתי מה אתה רוצה. לא מספיק לך המאגר של עזר מציון? הרי זה בדיוק מה שהוא עושה! והרי אדם שנכנס למאגר הזה פעם אחת, לא נכנס שוב, הוא נשאר שם, למקרה שמישהו יצטרך תרומת מח עצם. בנוגע לטיעון שאתה שוב כבר בפעם המיליון חוזר עליו כמו תוכי, על זה ש"אבל יש מאגרים אחרים", באמת שכבר נמאס לי לחזור על התשובה שלי לכך, די, די, די. תקרא את כל הקישורים שטרחתי והבאתי, למען השם, אתה לא חייב לבלבל את המוח סתם רק בשביל לכתוב את המילה האחרונה, זה מאוד ילדותי.
|
כן כן כן, אני יודע שאצלכם בקהילה הקטנה אך איכותית מאוד של האנשים היחידים שחושבים - כל מי שמעלה טיעון נגד מול הטיעונים שלכם (שמן הסתם הם היחידים שצריכים להישמע - הרי זו מדינה דמוקרטית, ובדמוקרטיה מותר לך לומר את מה שאתה חושב, אבל כמובן שרק לך מותר כי ממילא כל השאר לא חשוב) הוא סתם רוצה לומר את המילה האחרונה. מצטער שהטרדתי את מנוחתך...
ציטוט:
נכון, אבל זו עדיין דמוקרטיה, ובדמוקרטיה מותר לי לומר את מה שאני חושב. אנחנו לא בקוריאה, למען השם.
|
קוריאה הדרומית היא מדינה דמוקרטית. קוריאה הצפונית היא מדינה שמאלנית, שכמובן כמיטב המסורת היא דיקטטורית קומוניסטית...
ציטוט:
לסיכום, עם כמה שאני באמת מאמין שהמאגר הביומטרי יהיה בכייה לדורות (מה יהיה השלב הבא? ישימו לנו שבב, כמו לכלבים?)
|
מזל שהדגשת את המילה "לסיכום", אחרת אולי הייתי עלול להאמין שבאמת לא אכפת לך שלא לומר את המילה האחרונה... ובנוגע לשבב "כמו לכלבים" - אני לא רואה סיבה שישתילו בנו שבב (אם כי זה בוודאי יכול להיות חלופה טובה לדיסקית הצבאית אצל חיילים קרביים) מכיוון שאת האמצעי הזה ניתן בקלות לשכפל ולרמות, והוא לא אמין כמו למשל נתונים ביומטרים מדוייקים עליך שניתן לאמוד גם מבלי לקרוא שבב כלשהוא.
ציטוט:
ויש המון ימנים שמסכימים איתי, לנסות לשכנע אותך היא לא בדיוק מטרת חיי, ואין לטעם ללכת עם הראש בקיר מול אדם המאוד מקובע בדעותיו. אני סיימתי כאן, אתה מוזמן לכתוב את המילה האחרונה (ואני בטוח שכך תעשה) אם זה מה שיעשה לך את השבוע (זה עצוב, אבל אם זה מה שעושה לך את זה..).
|
אההה!!! יש המון ימנים שמסכימים איתך, אז בוודאי גם אני צריך להיות חלק מהעדר ולהסכים איתך בעיניים עצומות! תודה רבה לך על הקיום שלך, ואם אפשר בבקשה תשלח לי חלק מהעפר שאתה דורך עליו כדי שאני אמסגר אותו ואתלה אותו על הקיר ואעשה ממנו מקדש קטן עבורך, פוץ...
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"
|
|