20-02-2013, 08:12
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
זה לא בדיוק ג'יבריש.
האמת היא שזה מאוד מוזר.
לפחות בחלק מהקובץ הזה, נראית תשובת HTTP תקינה (שאינה מכילה כנראה קוד מקור של PHP, משום שרואים מהכותרים שחוזרים בתשובה שה PHP אכן עבר עיבוד, שלא היה Timeout פנימי, ונשלח מידע שלא היה נשלח אחרת) - הג'יבריש שמופיע אחריה הוא בסדר (כביכול) - מדובר בתשובה דחוסה, המצמצמת את זמן קבלת התשובה, ואת רוחב הפס המבוזבז.
המוזר הוא שנראה שיש תוכן דומה לפני תשובת ה HTTP התקינה. את זה קשה לי מאוד להסביר. אני לא אומר שזה בלתי אפשרי שזה באג בשרת שבו אנחנו משתמשים, אבל... אנחנו ודאי לא היחידים שמשתמשים בו, ואנחנו משתמשים בו כבר כמה שנים טובות. נכון שמדי פעם משודרגת גירסא - בכמה ימים האחרונים - לא. כמו כן, הייתי מצפה שהדבר יקרה לכל הגולשים - בתדירות כזו או אחרת - ושעוד אנשים יתלוננו, ולא לגולש ספציפי.
כן, אני מודע לזה שהגולש אמר שזה קורה לו ביותר ממחשב אחד. אולי יש משהו משותף ביניהם. אולי גירסא משותפת של דפדפן (לדעתי האישית - כרום הוא די כושל, למען האמת)... או של איזה מוצר אנטי וירוס שחושב שהוא חכם ועושה פרוקסי שקוף לכל תקשורת ה Web, ומשנה מה שבא לו...? או ששניהם מאחורי אותו פיירוול עם תכונות סינון Web (כנ"ל) ?
|