26-01-2013, 21:04
|
|
|
חבר מתאריך: 11.06.11
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי eshely77
רפואה בחול וכסף.
נתחיל עם מה לא,
בלי גב כלכלי משמעותי זה כמעט בלתי אפשרי ללמוד בהונגריה. שכ"ל עצמו מגיע ל 60 אלף שקל בשנה. ובבודפשט איפה שאופציות התעסוקה הן יותר רחבות שכ"ל גבוה יותר
מה כן...
איטליה, שכ"ל הוא מאוד זול. יכול להגיע לפחות מ 1000 יורו לשנה. גם ברומא וגם במילאנו אפשר לעבוד באלעל בתור קב"ט כאשר המשכורות שם די סבירות. נכון שהמחיה יותר יקרה, אבל מאחר וגם אפשר לפרוש את הלימודים על פני זמן בלתי מוגבל זאת אפשרות.
בוקרשט, כשאני התחלתי שם שכ"ל היה די נמוך 3600 דולר, אבל הוא כבר עלה ל 3600 יורו. עדיין מדובר בסכום סביר. ניתן לעבוד באלעל והמחיה יחסית זולה. היתרון הגדול של בוקרשט על איטליה שהלימודים באנגלית. מצד שני הרומנים נוטים להיות דינאמיים מדי ובד"כ זה פועל לרעת הזרים. צריך לבדוק טוב מה קורה מבחינת תנאי הקבלה בימנו לתכנית האנגלית.
בנוסף, הלימודים תובעניים למדי, לדעתי חוסן כלכלי מסוים הוא די חשוב. לא הייתי פוסל את האפשרות של לעשות שנה כלכלית אחת לפני הלימודים כדי שיהיה לך איזה שהוא גב ורק אז לנסוע.
המון הצלחה,
אם יש שאלות נוספות בשמחה
|
תודה רבה על התשובה..
גם אני חשבתי על שנה שבאה אני יחסוך כסף (ואולי ילמד אנגלית בצורה טובה יותר או שפה אחרת)..
יש לי כמה שאלות (אני דיי בהתחלה ואין לי הרבה מושג איך זה עובד), לפי התשובה שלך אני יתמקד במקומות היותר זולים (|כפי שפירטת)
1. כיצד נוצר הקשר ביני ובין מקום הלימודים , במידה ובאמצעות חברה האם יש חברה מומלצת?
2.מה הדרישות לקבלה לרפואה (ציונים או מבחנים), ומה הסיכויי קבלה (פחות או יותר)?
זה מה שעולה לי בנתיים בראש , ברשת יש הרבה מאוד חומר על הנושא ואני מנסה להתמקד..
שוב המון תודה!!
|