סתיו שפיר (אנרכיסטית, מחאה,נתניהו יפתח במלחמה כדי לדכא את המחאה) תתמודד ברשימת העבודה. אם זה בברכת הגברת יחימוביץ, הרי שאנחנו יודעים מה הכיוון אותו תתפוס מפלגת העבודה בבחירות הקרובות.
נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 12-10-2012 בשעה 20:40.
לא רק היא ברשימה של גברת יחימוביץ looklook. תודות לערוץ 2 שהחליט לעקוץ את ערוץ 10, אנחנו יודעים מי יהיה ברשימה של מפלגת העבודה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
פרופסור יוסי יונה, סתיו שפיר והעיתונאים אורלי וילנאי ומיקי רוזנטל ששניהם מערוץ 10
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "פרופסור יוסי יונה, סתיו שפיר..."
וזה אחרי שלפיד מילא את רשימתו באנשי שרצ
המשמעות היא שמרצ אולי תשאר 3 מנדטים, אבל העבודה, קדימה, לפיד - כל אלה יעברו רדיקליזציה ולכן הכנסת הבאה תהיה עמוסה באנשי שמאל קיצוני שישמשו כאופוזיציה בלתי אחראית בעליל.
זה מעולם לא נראה קוטבי כל כך .
מגמה נוספת היא ההשתלטות הטוטאלית של אנשי התקשורת משמאל על מפלגות השמאל.הם וימנים אופרטיוניסטים לשעבר יהוו את שדרת הפיקוד של השמאל.
שימו לב לשמות : שלי יחימוביץ, יאיר לפיד, עופר שלח, אורלי וילנאי, גיא מרוז וזאת עדיין רק רשימה חלקית.
נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 12-10-2012 בשעה 20:55.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "וואו, שמאל הארדקור כולם."
מי זה פרופסור יוסי יונה? מכל הרשימה רק אותו אני לא מכיר.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "מי זה פרופסור יוסי יונה? מכל..."
אולי הוא זכור לך מפה (ויקיפדיה)
ציטוט:
בקיץ 2011, יונה עמד, יחד עם פרופ' אביה ספיבק, בראש הצוות ספיבק-יונה, שייעץ למחאת האוהלים, שהורכב מוועדות מומחים עצמאיות, כחלופה לוועדת טרכטנברג. עבודת הצוותים גם תועדה בספר "אפשר גם אחרת" בעריכת יונה וספיבק.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "הוא נוהג לכתוב בענייני כלכלה..."
ו ynet וידיעות לא רואים בזה בעיה?
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות
חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Smilop שמתחילה ב "מה הכיוון שמפלגת העבודה תתפוס?"
אם הם רוצים להפיל את ביבי הם צריכים להעביר מצביעים מהליכוד אליהם, עם הגוורדיה הלא ממש מכובדת הזו המקסימום שהם יעשו זה להפיל את מרצ למנדט אחד. אם אלו באמת האנשים שיתמודדו בעבודה אני לא חושב שלביבי יש מה לדאוג.
אף כי אני מסכים עם העמדה נגד סתיו שפיר בגל שהיא אנטי ישראלית, לא רואה שום דבר בפוסט שקישרת אליו שמוכיח משהו. אין שום עובדות, שום מקורות, יש רק הרצאה מפיו של מישהו שמבוססת על "תאמינו לי" בלבד
ממש לא נכון, יש קבוצות אוכלוסיה בגלל שהשטיפת מוח מוח של שפיר, וילנאי, ושאר השמאל הרדיקלי, בטוחים שביבי אשם במצב של מחיר הדלק או מחיר הירקות והמחיר של הדירות, אפילו שמחיר הירקות נקבע לפי גוף שנשלט על ידי החקלאים ולא הממשלה, הדלק לפי מחיר הנפט בעולם ומחירי הדירות היו גבוהים גם לפני הממשלה הזו וביבי דווקא פעל להוריד את המחיר גם לפני המחאה של סתיו ושאר אוכלי החינם.
סתיו ,אורלי ושאר החברים שלהם עשו עבודה מעולה בשטיפת מוח עם כל השקרים שלהם לחלק גדול מהציבור.
בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "החקלאים היו שמחים לו היו..."
יום חמישי או רביעי השבוע הראו בלילה כלכלי בערוץ 10 קטע מכתבה של ה"מקור" כיצד המחיר נקבע בארץ למוצרים האלה ודיברו על החקלאים שרוצים להעלות את מחיר המלפפונים ולמה הוא יעלה.
הראו ב"מקור" כיצד קובעים את מחיר הירקות והפירות בארץ ואתה זה שלא יודע כיצד קובעים את המחיר בישראל, אבל לא אבלבל אותך עם עובדות.
דיברו בלילה כלכלי שמחיר המלפפונים יעלה בגלל ריב של החקלאים עם האוצר על מספר העובדים הזרים השבוע, ואתה לא יודע כיצד העסק הזה עובד שורה תחתונה.
תקבל את זה או לא זה לא מעניין אותי, כי אתה טועה ואני צודק והכתבה מחזקת את הטיעון שלי ומבטלת את הטיעון שלך!!!
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 13-10-2012 בשעה 02:45.
לחקלאי עצמו שליטה על מחירי התוצרת רק מזווית אחת-כמה הוא מייצר
בתגובה להודעה מספר 43 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אי אפשר לערוך את ההודעה, ולכן..."
אם הרבה חקלאים יגדלו הרבה מלפפונים, ולא יהיו בעיות מזג אוויר וכיו"ב, מחיר המלפפונים יירד. אם יגדלו פחות-נגיד משום שמדובר בגידול שדורש הרבה ידיים עובדות (=עובדים זרים) ובמקום זה יגדלו משהו אחר אז יהיו פחות מלפפונים והם יעלו יותר.
בתגובה להודעה מספר 44 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "לחקלאי עצמו שליטה על מחירי התוצרת רק מזווית אחת-כמה הוא מייצר"
כל עוד הסופרסל,מגה ורמי לוי עוקפים את התהליך ועדיין נהנים מאותם דברים המחיר איננו אמיתי והחקלאים כבר שלחו אדם שאחראי על התקליט הביתה,כי הוא קבע מחיר נמוך מדי לירקות קנגס.
אנחנו חיים במדינה מלאה במונופולים ו 7 פעמיים ממשלות שונות רצו לבטל את התהליך ולא הצליחו וכל עוד שר החקלאות מי שלא יהיה, נותן למונופולים האלה יד אנחנו בבעיה.
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 22-10-2012 בשעה 18:55.
חקלאות ישראל מורכבת מאלפי חקלאים קטנים יחסית, באזורי יצור מגוונים. בנסיבות אלה מהווה המועצה על 4 ענפיה מוקד לטיפול וקידום נושאי מקרו חשובים שהחקלאי הבודד אינו יכול להרימם ויש לעשותם באופן משותף ומרכזי כגון: פיתוח זנים ומחקר בסיסי, מו"מ על תנאי ביטוח נזקי טבע (אנו עומדים מול חברה אחת בלבד-קנ"ט), פעולות לשמירת תנאי השווק של פירות וירקות בהיותנו היחידים שהחוק מתיר לנו לפעול לויסות כמויות בשוק, ריכוז והפצת מידע שווקי ועוד.
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "ממש לא נכון, יש קבוצות..."
אם היו מצליחים בשטיפת המוח, אז "המחאה השמאלנית" בקיץ לא הייתה קורסת בקול תרועה דקה.
אידיוטים מועילים חסרי עיניים וכושר שיפוט תמיד היו ויהיו. הם אלה שהצביעו לשינוי, קדימה, הגימלאים ולברק.
העניין הוא שאידיוט אחד שונה מהשני- יש יותר ויש פחות ואי אפשר להתייחס לקולות שלהם כמקשה אחד.
חבורת זבל שכוללת את אורלי וילנאי (בואו כנסו תראו מה קורה לי בתוך הכ** ), סתיו שפיר (מתקשר לשם הראשון) ומיקי רוזנטל (מפגישה אקראית איתו במציאות בבית מלון שבו עבדתי, אין לי שום ספק שהבנאדם סובל מפרנויה וחוסר חיבור למציאות). הם כולם יכוונו למכנה המשותף הנמוך ביותר, ויפספסו קולות של רבים שאינם "אידיוטים מספיק".
נערך לאחרונה ע"י mark322 בתאריך 13-10-2012 בשעה 09:45.
מה שעצוב זה שמצביעי העבודה המטומטמים (וסליחה אם זה מעליב מישהו, אבל מי שהצביע לאהוד ברק פעם שנייה הוא מטומטם) יצביעו לעבודה גם עם סתיו שפיר וגם אם מחמוד אבו-טיר יהיו ברשימה
בתגובה להודעה מספר 50 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "מה שעצוב זה שמצביעי העבודה..."
דווקא אני מכיר לפחות אחד שחשב להצביע לעבודה והצטרפות (במידה והם יכנסו למקומות גבוהים) של עוד כתבים וכוכבי ריאלטי למפלגה גרמו לו לחשוב ברצינות להצביע לליכוד רק בגלל המצע הכלכלי שלהם שיתן קונטרה לאותם אנשים.
אוקיי, עכשיו הבנתי את הדרך המהירה ביותר לרוץ לכנסת.
קיץ הבא אני בכיכר המדינה עם מגאפון ביד ימין וקופסת סושי ביד שמאל וצועק "צדק חברתי!! אי אפשר לחיות!".
אה, ואני צובע את השיער לג'ינג'י (כולל הזקן).
בבקשה תצביעו למשלגה שלי בבחירות הבאות, אני אדאג להחריב את המדינה בצורה הרבה יותר משכנעת מזאת של לפיד,יחימוביץ ושפיר.
בתגובה להודעה מספר 52 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "אוקיי, עכשיו הבנתי את הדרך..."
איציק שמולי יודיע היום רשמית על הצטרפותו למפלגת העבודה
יו"ר התאחדות הסטודנטים התפטר הבוקר מתפקידו וצפוי להודיע בצהריים על כניסתו לפוליטיקה במסיבת עיתונאים. הצטרפותו של שמולי למפלגה הייתה צפויה מזה זמן רב. נראה שרשימת המפלגה תתמלא בפעילי מחאה, כאשר גם העיתונאי, מיקי רוזנטל, והפעילה החברתית, סתיו שפיר, הודיעו על הצטרפותם
אני משום מה מעדיף עדיין את המבנה הדו ראשי שהיה בכנסת עד 82
בתגובה להודעה מספר 55 שנכתבה על ידי Smilop שמתחילה ב "זה בערך כמו לקוות לזכות בלוטו..."
ואת המבנה המפלגתי מבוסס המנגנון וההתקדמות האיטית שגורמת לבני אדם לעשות דברים [אפילו בפוליטיקה] שהם מעבר ל'להצטלם טוב' ולהגיע לתפקיד ח"כ/סגן שר/ שר כשהם בשלים יותר.
אני חושב ששלי יחימוביץ יכולה לבסס את מפלגת העבודה כאלטרנטיבה ציונית סוציאליסטית [ואני יודע שיש סכוי שתזכיר לי שהיא תמכה פעם בחד"ש אבל זה לא פוסל אותה ומה שקובע הן הדעות שהיא מייצגת כיום].
היא יכולה לעשות זאת - ללא 'ידוענים' לא פחות טוב. אם היא תצרף כוכבים דה-לה-שמאטה הרי שמיד אחרי הבחירות כל אחד מהם ימשוך עם האגו שלו לכיוון אחר ומצלמה הקרובה והמפלגה שוב תתפורר.
נקווה שהפריימריס ובעיקר הכח במחוזות יסננו את רוב המפורסמים 'המתנדבים' להיות ח"כים במקום פוליטיקאים ראויים מהם.
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות
חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 57 שנכתבה על ידי Smilop שמתחילה ב "אני לא מעדיף - לא את זה ולא את זה"
שר יכול לעשות את העבודה שלו בצורה מצוינת גם בלי להיות איש מקצוע בתחום שהמשרד שלו מתעסק בו, בשביל זה יש בכל משרד עובדים מקצועיים ויועצים. שר צריך לדעת לנהל ולקחת החלטות אמיצות גם כשהן לא פופולריות. קח לדוגמה את כחלון, לא היה לו שם ידע בענייני תקשורת ועדיין זה לא הפריע לו להיות שר טוב ולעשות רפורמות ולהקל על הציבור.
כבר דיי הרבה זמן תיכננתי להצביע לעבודה בבחירות הקרובות, אני מאוד מקווה שהרשימה לא תורכב מסלבריטיס מטעם עצמם - זה לא מה שאני מחפש, זה לא מה שאני מתכוון להצביע לו.
בתגובה להודעה מספר 68 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "אני מעדיף לחכות לרשימה סופית..."
כי היא הייתה חברת כנסת מטעם הליכוד , אח"כ מטעם קדימה ועכשיו עבודה. ובבחירות של 2016 (נניח) היא תהיה במרצ? וב - 2020 בבל"ד ואחר כך היא תתחבא בלבנון כמו עזמי בשארה?
בתגובה להודעה מספר 71 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "הם כבר ברשימה? יש כבר רשימה?..."
ואת מי אתה היית מעוניין לראות בממשלה מטעם העבודה? איזה מועמד מניח את דעתך?
כי כל מה שאני רואה, זו חבורה היסטרית של תרנגולות ערופות ראש שמקוות לבצע אוסמוזה בין התקשורת לפוליטיקה בתוך השמאל שקורס לעצמו.