02-10-2012, 21:47
|
|
|
חבר מתאריך: 18.09.12
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי mt999
שאלה מתוך סקרנות, למה אתה לא מעוניין להתגייס לצוללות? אני יודע שזה לא היחידה הזוהרת ביותר, אבל אני באמת ובתמים חושב ששם נמצאים חלק מהאנשים האיכותיים יותר, "חוד החנית" כמו שאומרים. ממה ששמעתי (אני בעצמי לא הייתי), מדובר במקום שדורש יכולות מנטליות ופיזיות מאוד גבוהות, כמו גם יכולת מקצועית וטכנית בתנאי לחץ. למה אתה לא מעוניין לנסות?
|
צוללות זה המקום שהכי הייתי רוצה לשרת בוא ולכן הלכתי לשם וגם התקבלתי
מה שאתה אומר זה מאוד נכון , האנשים שמה זה באמת האנשים הכי "חברס" שתמצא בכל מקום בצבא
בגיבוש בוחנים מאוד מי מתחבר עם אנשים ומי לא כי זה מאוד חשוב בצוללת . אמתי גם לפני צוללות זה באמת מקום מפציץ ושהיה יום מיונים חובלים צוללות כולם רצו חובלים בערך חוץ ממני ואני יכול להגיד לך בבטיחות שאם אתה רוצה שירות ולא להיות "מעל כולם" בחובלים צוללות עדיף פי כמה . ברור שצריך להתמודד תחת לחץ ובצפיפות כי זאת היא הצוללת והקורס עצמו הוא קורס שנתכנים פה ברמה של "קורס מטכלי ( יציאות של 28 כמה פעמים ברציפות אסור לדבר עם אף אחד שהוא לא צוללן אין טלפון מדסים ברמה מטורפת , גם בונוסים כמו קורס צלילה אזרחי קורס נהיגה בגיפים וקורסים בחול שאין הרבה יחידות עם כלכך הרבה צ'ופרים שמשקעים בה כל כך הרבה כסף לא סתם קורס יוקרתי )". והצוללנים בסוף הקורס שלהם הם סוסי אדם דבר שגם לדעתי זה פלוס ענק בסופו של דבר . לא נדבר על התפקיד המטורף של צוללן שבמהלך השירות אתה בעצם שט כמעט בכל העולם ועושה דברים שלא הייתה עושה במיליון שנה .
הבעיה היא בעיה מאוד פשוטה שהחל מהקורס הקודם חיילים בעלי אזרחות זרה (במקרה שלי אמריקאית)
צריכים לוותר על האזרחות הזרה שלהם על מנת לשרת בשייטת , חשבתי על זה המון אבל אנשים חכמים ממני אמרו לי שאזרחות אמריקאית זה מחיר יקר מידי לשלם .
ציטוט:
במקור נכתב על ידי nitz2005
אני יודע שבשבוע ראיונות יש 12 הקצאות ליהלום בדרך כלל, ככה שההיגיון אומר שהסיכוי להגיע מהגיבוש יותר נמוך... יותר מזה אני לא יודע ולא רוצה להטעות
הרבה חברים שלי משרתים שם, וכן מידי פעם יוצא לעבוד עם אנשים מיהלום...
וזה שטויות בקשר לקטע של ה"חבר'ה"... אתה עושה מסלול עם אותם אנשים שנה ו5 תקוע להם בתחת אין הרבה מסלולים כאלה ארוכים וככה גם רמת החיבור בצוות... זה נכון שיוצאים לפעילויות לבד אבל זה דברים של יום עד כמה ימים ואז חוזרים לחבר'ה לספר ולשמוע חוויות.
בקשר לכפיר אין מה לעשות אם אתה רוצה להגיע לעוקץ אתה צריך לקחת בחשבון שאתה יכול לא לעבור ולהגיע לכפיר, אבל אם אתה ממש רוצה עוקץ זה לא אמור להוות בעיה
|
לניצן סתם שאלה כללית חברים שלך מיהלם בסך הכל מרוצים מהשירות ?
אני נוטה לנסות גיבוש הנדסה בדצ' ולגמור עניין , ותגיד לוטר נפתח גם במרץ ?
וקראתי על יחידת סנפיר והיא נשמעת טוב אבל אין בעיה עם יש לי איזה מספר 3.5 בכל עין ?
ושוב תודה , אני בבטחה יכול להגיד שאתה האיש שהכי עזר וכיוון אותי לפני הגיוס
נערך לאחרונה ע"י Idan993 בתאריך 02-10-2012 בשעה 21:53.
|