20-09-2012, 19:53
|
|
מנהל פורום צבא ובטחון
|
|
חבר מתאריך: 04.05.02
|
|
מילה יובוביץ': "לשחקנים אין הרבה חברים"
השחקנית מילה יובוביץ' חוזרת כאליס ב"האויב שבפנים: גמול" שיצר בעלה הבמאי פול וו.ס. אנדרסון. למרות ההילה הנוצצת, היא מודה שחברי האמת שלה אינם נמנים על עולם הקולנוע. "אני לא ממש ביישנית", היא מודה בראיון, "לרוב אני שומרת מרחק"
יניר דקל, לוס אנג'לס
מיליצה יובוביץ' (או כפי שהוא מוכרת כיום כמילה ג'ובוביץ' - בעיוות אמריקני) יצרה לעצמה תדמית של גיבורה קשוחה בסרטי פעולה הוליוודיים. אם תוסיפו לעובדה שאת סדרת סרטי הלהיט "האויב שבפנים" מביים בעלה פול וו.ס. אנדרסון, אולי תתפתו לחשוב שהשניים הם זוג ש"מעורבב" היטב בתעשייה, אבל מסתבר שלא כך הדבר.
בראיון לקראת "האויב שבפנים: הגמול" - סרט נוסף בסדרת האקשן המצליחה - יובוביץ' מעידה על עצמה כבחורה די מופנמת במציאות. "אני לא ממש ביישנית", היא אומרת בגילוי לב, "אני רק קצת מהוססת לגבי מי שאני מרשה לו להכיר אותי. אולי זה בגלל שהתחלתי בגיל כל כך צעיר בתעשייה הזאת, והחברים האמיתיים שלי שלי בעצם הכירו אותי מלפני ההצלחה והפרסום".
זה מפתיע שאין לך חברים
"כן, המעט חברים שיש לי צוחקים עלי, כי כל פעם שאני מתכננת איזה ערב של כולנו יחד הם אומרים לי 'את מי את מתכוונת להזמין בדיוק? את ההורים שלך?!', אבל אתה יודע מה? לפחות אני בטוחה שהם נאמנים לי ואוהבים אותי והם בצד שלי. מעולם לא הייתי מאלו שיש סביבם יותר מידי אנשים".
את לא פוגשת כל מיני סלבריטאים במסיבות נוצצות?
"כן, אני פוגשת אנשים, ואומרת היי וזה, אבל זה אף פעם לא ממש ממשיך מעבר לזה. הפעמיים היחידות בחיים שקרה שכן התחברתי עם אנשים באירועים זה היה עם צ'לסי הנדלר ועם אליזבת בנקס. ראיתי אותן באירוע וזהו. זה היה זה. אתה מכיר את זה שאתה פוגש אנשים והשיחה זורמת באופן טבעי? הבנות האלה, זה היה ככה איתן. אבל לרוב אני שומרת מרחק".
אבל כולם רוצים להיות בחברת שחקני קולנוע.
"כן, אבל בסופו של דבר אני לא מסכימה שלשחקני קולנוע יש הרבה חברים. יש להם הרבה מכרים, זה כן, ויש להם יח"צניות שגורמות להם להראות כאילו יש להם חברים. אני יכולה להגיד לך שהשחקנים המעטים שהצלחתי לדבר איתם ולהתחבר אליהם אמרו לי פחות או יותר את אותם דברים, שרוב החברים האמיתיים שלהם הם חברים מלפני הפרסום, מהבית ספר או התיכון. אז כן, אני אומרת לאנשים שלום במסיבה, אבל אני לא אזמין אותם אלי הביתה לברביקיו".
להמשך הכתבה המלאה באתר Ynet