הקצבאות לא מספיקות בעליל, האי-שוויון מעמיק והכסף מחולק בצורה "סוּפר לא שוויונית". סמנכ"ל מחקר ותכנון בביטוח לאומי נפגש עם סטודנטים ועלה למתקפה יוצאת דופן נגד מדיניות ממשלת נתניהו: "הכסף הולך לחברות גדולות. לכו לאלפיון העליון לראות למי זה הולך"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי b.b. king שמתחילה ב "" בכיר בביטוח לאומי: הכסף הולך לאלפיון העליון ""
בכיינות הייתה ספורט עממי ישראלי/יהודי מזה שנים רבות, אבל לאחרונה - אולי לאור העובדה ש"גילינו" אנחנו אשכרה גרועים בספורט אולימפי כלשהו - הבכיינות הפכה לספורט הלאומי. אולי אני לבד בזה, אבל... אני מביט מהצד על כל הקרנבל של הבכיינות לשמה שהשתלטה על המדינה מזה למעלה משנה, ולא יכול שלא להזכר ביבבות בתשעה באב ליד הכותל: ובני המקרים מדובר כמובן בבכיינות ריטואלית. כמובן שתשעה באב הוא חלק ממסורת, בעוד שהבכיינות החדשה היא יותר עניין של אופנה.
יש לי הרגשה שלבכיינות הזו יש קשר לדעה פוליטית. קח לדוגמה את אחת האמירות המוזרות שלו בכתבה. הוא טוען "שהרסנו לעובד הישראלי את הביטחון הסוציאלי". הרי גם אם הטענה הזו נכונה, עובדתית לוקח יותר מהשלוש שנים שביבי רה"מ כדי לחרב את הביטחון הסוציאלי. איפה הוא היה קודם? למה הוא נזכר רק עכשיו?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי b.b. king שמתחילה ב "" בכיר בביטוח לאומי: הכסף הולך לאלפיון העליון ""
חוץ מהסיסמא, אני מעוניין לדעת בדיוק איך הכסף עובר לאלפיון העליון.
ז"א, אשכרה- באיזה אופן. מה? יצחק תשובה חותם דמי אבטלה ע"ס עשרות אלפי שקלים? משפחת שטראוס משחקת אותה מרותקת לכסא גלגלים ומקבלת קצבה שנתית של כמה מיליונים?
פיזית, איך הכסף מביטוח לאומי עובר לאלפיון העליון?
במקור נכתב על ידי golani_2
פיזית, איך הכסף מביטוח לאומי עובר לאלפיון העליון?
מבחינה טכנית זה די פשוט. עבדים ממעמד הביניים נאספים משדרות רוטשילד ומרמת אביב ע"י משטרת הכלכלה של הקיסר מקסריה. הם מועברים למכלאות יחד עם פרולטרים ששבו מחו"ל ונחטפו בבן גוריון ע"י סוכני השביבי"כ ואז מובילים אותם בשלשלאות תחת איומי שוט למרתפי הבט"ל ומאלצים אותם להעמיס חבילות של מיליוני שקלים [בכסף קטן כמובן לא בשטרות - כדי שיהיה להם יותר כבד] לתוך בג'אז' הקדילק השחורה של שרי אריסון וגיל שוויד כשעופרה עומדת בצד עם סיגר וצוחקת צחוק מרושע בזמן ששייטניץ מלקק לה את המגף.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "[QUOTE=golani_2]
פיזית, איך..."
אני הולך על ההסבר הפשוט באמת:
האזרחים הקטנים, בעיקר המובטלים ואלו שמרוויחים פחות משכר מינימום, משלמים מס הכנסה עצום, והמשאבים האלו עוברים ישירות לאנשי האלפיון העליון שמשתמשים בהם לרכוש יאכטות. ברור, לא?
וברצינות: אמירות דמגוגיות כאלו מוציאות שם רע לרעיון הסוציאל דמוקרטי שהן אמורות לייצג.
רגע רגע רגע מה עם כל הדוחות של הביטוח הלאומי עם רשומות של תשלום חודשי לציבור של הגיס החמישי ולמגזר החרדי? הם נחשבים לאלפיון העליון?
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
הוא לא דיבר על הכסף של ביטוח לאומי שהולך לאלפיון העליון, הוא דיבר על שאר התקציב הממשלתי, ואף הזכיר את חברת טבע והחוק לעידוד השקעות הון.
הוא רוצה יותר כסף יעבור לו מתחת הידיים.
עם כל הכבוד, בתור בכיר במוסד בין המרושעים ביותר בארץ, שמתנכל לאינספור אנשים עם קשי פרנסה, אין לו ממש זכות דיבור.
שקר מתועב של בעל אינטרס. המוסד הזה יחד עם רוב אם לא כל השירות הציבורי והחברות הממשלתיות הוא האחראי מהגדולים שיש ליוקר המחיה, לנטל המס ולהתבוססות של השכבות החלשות בעוניין.