11-07-2012, 17:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
הודעות: 17,061
|
|
די, די, שיפ...
עם כל הכבוד, סיפורי הזוועה על הדרך שבה מפיקים בשר וחלב הם במקרים רבים מוגזמים או (כמו במקרה של רפת החלב הישראלית) מומצאים לחלוטין.
בלי שום טיפולים הורמונליים, בלי לדחוף אנטיביוטיקה למעט במקרים חריגים (אני מפנה אותך שוב אל הלינק שנתתי בהודעה 13 באשכול זה להסבר מדוע) לפרה ברפת הישראלית תוחלת חיים ארוכה בשנתיים עד חמש לעומת תוחלת החיים בטבע, שלא לדבר על איכות החיים - המזון תמיד רב, ההגנה מטורפים כמעט מושלמת והטיפול במחלות ובעיות מהיר ויעיל.
בטבע החיים של אוכלי העשב שאותם אנחנו אוכלים קצרים יותר, אלימים יותר, עמוסי פחד (מטורפים) ובעיות הזנה.... ואין אף שחיטה אנושית לבשר שכואבת או נמשכת זמן רב כמו חיסול על ידי להקת צבועים.....
בניגוד לאמונה המפגרת של לא מעט סוגדי-טבע, הטבע איננו נחמד איננו חביב ואיננו רחמן. הטבע הוא אלים, אכזרי, בלתי מתפשר וחסר עכבות. החיים בטבע של אוכלי עשב אינם טובים יותר או אלימים פחות אלא להיפך... אז יאללה, דיסני זה לא כאן.
_____________________________________
מר רוג - כי החיים קצרים מדי לשמות מלאים
|