30-06-2012, 20:00
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.04.03
|
|
ובכן,
ציטוט:
אמרתי שהם לא מלקקים לעצמם את התחת? אני דיברתי על כלבים בהודעה, לא חשתי צורך לציין כל חיה אחרת.
|
אין צורך לציין כל חיה אחרת, נושא האשכול הוא כלבים מול חתולים. כשאת אומרת שאיכסה כלבים כי הם מלקקים לעצמם את התחת, משתמע מכך שלא איכסה חתולים כי הם לא מלקקים לעצמם את התחת 
ציטוט:
ובכל מקרה, ברוק של חתולים יש הרבה יותר חומרים אנטיפסטיים מאשר ברוק של כלבים, וזאת חוץ מהעובדה שבכללי היא חיה הרבה יותר נקיה. זה הכל.
|
אני יודעת שיש חומרים אנטיספטיים גם בריר של כלבים וגם של חתולים. אני אשמח אם תוכלי להדביק כאן ביסוס לטענה שלחתולים יש יותר 
ציטוט:
יש הרבה כלבים שלא אכפת להם להיות מפוצצים בבוץ ולקפוץ למיטה של בעליהם, ואני לא מכירה אף חתול או שמעתי על אף חתול
שמוכן להשאר מלוכלך.
|
הסתכלי בפח האשפה הקרוב לביתך 
ציטוט:
נו אז על מי דיברתי? על השכנה?
|
לא, דיברת "בכללי"
ציטוט:
אבל בכללי כלב היא חיה... לא הגיינית \:
|
ציטוט:
מה? מה זה קשור? לאן נסחפת?
אמרתי שאני לא אוהבת כלבים או שלא מגיעה להם אהבה?
אמרתי שמבחינתי אחד מהדברים שזה קוץ בתחת עם כלבים, זה הצורך להוציא אותם הרבה פעמים ביום.
|
לא, האמת שאמרת שאת כן אוהבת כלבים. אני מתנצלת שהגזמתי, כנראה שהסיבה שלך לבעיה שיש לך עם כלבים, שצריך לצאת איתם גם כשלא בא לך, עצבנה אותי...
זה, ביחד עם ההתבטאות שלך
ציטוט:
אני מזלזלת מאוד מהר באנשים כאלה, כי זה מראה שהם אומרים כמו תוכי דעות קדומות במקום לפתוח את העיניים ולראות שהמציאות הפוכה לגמרי.
(מותר לא לאהוב חתולים, כן? (: אני לא מכריחה. אבל לא בגלל הסיבות האלו, שכאמור הן שגויות!)
|
סיבות שגויות... לטעמי הסיבות שאת מנית הן גם שגויות, זה הכל. מצטערת אם נפגעת.
ציטוט:
לי זה לא מתאים, לך זה כן מתאים. שיהיה לך לבריאות
|
איימן טו דאט 
נערך לאחרונה ע"י MiRi_GrEEn בתאריך 30-06-2012 בשעה 20:05.
|