אין לי זמן לרשום מה ראיתי,ולכן נשמור את זה לאשכול אחר בעתיד.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "במה צפיתם השבוע? אשכול הסדרות והסרטים השבועי לתאריכים 25.6-1.7"
סיימתי את עונה 4 של "המפץ הגדול". אני מת על התוכנית הזו. היא כיפית בטירוף.
הסרט "צעקה 4" - שוב פעם כולם מתחילים למות מסביב לסידני פרסקוט ולאורך כל הסרט אתה מנסה לנחש מי עומד מאחורי זה אבל כמובן שזה בלתי אפשרי כי תמיד לרוצח או לרוצחת או לרוצחים יש איזו סיבה או מניע שאי אפשר לחזות אותו מראש. זה תמיד מרגיז אותי בסרטים האלה שאתה לא באמת יכול להסתכל אחורה על כל מה שקרה ולהגיד לעצמך "וואלה, באמת כל החתיכות מתחברות לתוצאה הסופית הזו וזה הגיוני שהרוצח הוא X". בסה"כ סרט נחמד שכן שווה צפייה אבל הוא לא הברקת המאה.
הסרט "ג'י איי ג'ו כח המחץ" - הסרט שנולד מהסדרה המצוירת ועוסק ביחידה סודית שמורכבת מלוחמים מכל העולם שמנסה להשיג נשק חדש והרסני במיוחד שנגנב ע"י ארגון סודי עם אג'נדה גלובלית. קיוויתי שיהיה בסרט גם איזשהו עומק מעבר לאקשן והאפקטים המיוחדים ויש שם ניסיון אמיתי לייצר עומק שכזה באמצעות סיפור הרקע של כמה מהדמויות המובילות אבל בבגדול זה סרט אקשן טהור. בז'אנר הזה קשה למצוא סרטים סופר איכותיים כמו "הפריצה לאלקטרז" שמבחינתי היה ראוי לאוסקר.