18-01-2012, 22:46
|
מנהלת פורום עשה זאת בעצמך •°ºοΟ דוגמנית הבית Οοº°•
|
|
חבר מתאריך: 23.11.09
הודעות: 2,977
|
|
לי יש בעיה רצינית, אוכל שנשאר, לא משנה כמה הוא טוב ויכול להשאר במקרר, אני לא מסוגלת לאכול אותו, זה מגעיל אותי.
עם השנים למדתי להכין אוכל בצורה מאוד מדוייקת כך שכמעט ואין שאריות.
זה לא שאנחנו שמנים, פשוט אחרי שחיים יותר מידי על פרוסות עם שוקולד וקורנפלקס, וחלב עם בסקווטים, זה לא הכי בריא.. לכן אני לא מחפשת לרזות כי אני יעלם, אלא מחפשת לאכול אוכל מאוזן ובריא יותר, ומדוד יותר, מה שכן לבן זוגי לא תזיק קצת דיאטה...
לצערי יש לי "דפיקה" לבישולים, ומאכלים מסובכים, אני חושבת שהמטבח הוא המקום הכי מאובזר בבית, אבל להתחיל להכין אוכל בצהריים, ולסיים אותו באמצע הלילה, זה מבעס, למרות שאין כמו אוכל מושקע שיוצא טעים וכל הבית מתמלא בריחות של אוכל משובח.
אני חושבת להכין היום פיתה עירקית גדולה עם זעתר ושמן זית, לצד זה קציצות מאורכות צלויות על מחבת לוהטת (זה יוצא כמו קבבים קטנים) אבל זה מעוף אז זה קצת יותר בריא, ואז לתת להם לשחות קצת ברוטב עגבניות ופלפלים קלויים, ותפוחי אדמה בתנור.
ואני לא מצליחה להכין אורז כמו שצריך, תמיד הוא יוצא כמו ריזוטו / חצץ.
ענבר.
_____________________________________
- שיהיה יום נפלא.
- עשוי להכיל בוטנים, חלקי אגוזים, סרקזם, אירוניה, ואף ציניות
|