31-12-2011, 21:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
תשמע: דבר ראשון, תדע לך שנשיקת חצות היא אחת הנשיקות הכי קלות בעולם. כולם, אבל כולם, רוצים לנשק מישהו בחצות הלילה של השנה החדשה ולכן מישהי שאולי לא הייתה נעתרת ביום רגיל תרגיש פתוחה יותר ומוכנה הלילה בחצות.
שלוש עיצות לי אליך:
1 - אם אתה מרגיש מספיק בטוח בקשר שלך איתה, קח את הידיים שלה בשלך, תסתכל לה בעיניים ונסה את הגישה הישירה, "את יודעת... אני רוצה לנשק אותך בחצות". ישיר, פשוט וקל.
2 - אם לא, אתה יכול לנסות את הנשיקה הספונטנית - בחצות כולם יספרו לאחור... כשנגמרת הספירה לאחור, קח את היד שלה בשלך ונסה לנשק אותה. לפעמים הפתעה ספונטנית כזו עובדת הכי טוב.
3 - אין איזושהי דרך מיוחדת לנשק בפעם הראשונה. אין ספר הדרכה, אין tutorial, אי אפשר לטעון משחק שמור ולנסות עוד פעם - אבל למרבה המזל שלך ושל כולנו, אנחנו באופן טבעי, עמוק בגנים, יודעים איך לעשות את זה. תסתכל לה בעיניים (תמיד טוב), תתקרב לאט (כדי שלא לדפוק ראש בראש - שזה מה זה הורג את הרומנטיקה, מניסיון ), תתקרב קרוב קרוב אבל בלי לגעת - ותן לה לעשות את הצעד האחרון. אם היא רוצה, היא תעשה את זה...
והעצה הכי טובה שאני יוכל לתת לך - עדיף שהשפתיים יהיו יבשות מדי מאשר שיהיו לחות מדי. אם מתייבשות לך השפתיים אל תרטיב אותן עם הלשון...
בהצלחה