30-12-2011, 20:43
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי IntelligenceAgent
כן בטוח היא פשוט התביישה...חח אבל לא יודע אני הייתי מצפה ממנה שפשוט תזוז טיפה (כי אני צמוד לקיר), אבל היא פשוט נשארה שם זה מה שהיה מוזר
|
תשמע, לפעמים אנשים לא זזים במצב כזה כיוון שאם היא תזוז היא תודה בזה שהיא מרגישה את זה... מצד שני יכול להיות שהיה לה נעים להרגיש את זה - כי בסך הכל מה זה אומר? שתי מחמאות במכה אחת - גם שאתה נמשך אליה וגם שאתה מכבד אותה מספיק בשביל שתהיה מסוגל לשכב איתה ככה ולא לעשות שום דבר "לא מכובד".
ציטוט:
במקור נכתב על ידי IntelligenceAgent
העניין שאני פחדן...אין לי שום בעיה בלתפוס קו באיוש, אבל שזה מגיע ללהגיד לבחורה שאתה רוצה אותה, פחד אלוהים...משהו בי דפוק אין ספק
|
בוא וארגיע אותך, ראשית דבר. אתה לא פחדן ולא דפוק. אתה בנאדם. יש המון גברים שהם גברים אמיצים, כריזמטיים ומלאי אישיות שבקטע הזה איכשהו נאלמים דום. אישית, הכרתי בחור שהיה קפטן קבוצת הכדורסל של הביצפר התיכון שלו, הייתה לו מלגה מוכנה לקולג' על סמך יכולת הכדורסל שלו... בחור שכל הבנות בביצפר חלמו עליו... וכשהיה מעוניין בבחורה, הסמיק כמו סלק, איבד את לשונו ולא ידע מה לעשות (ובצר לו פנה אליי שאעביר לה הודעה, דבר שבתור מבוגר אחראי, שמחתי לעשות). אז אתה לא פחדן ולא דפוק. ברכותיי, אתה אנושי
שנית, מה שעושים במקרה כזה (ואני מדבר מניסיון אישי, עם בנות גם אני יודע לגמגם ) זה מה שעושים כשאתה עומד מול קפיצת באנג'י.... על הסף שם, קשה מאוד לעשות את הצעד הסופי וליפול... אז מה עושים? לוקחים נשימה עמוקה, אומרים "על החיים ועל המוות", רצים וקופצים... אחרי זה קשה לך לזכור למה פחדת כל כך
תעמוד מול המראה ותתרגל את המשפט המכריע במשך עשר דקות עד חצי שעה. אני יודע, נשמע טיפשי, אבל בדיוק כמו באימונים בצבא, מה שזה עושה זה שבשעת הקרב האמיתית, כשאתה בלחץ, אתה מגיב בלי לחשוב כמו שאומנת. תסתכל לעצמך במראה ותחזור על המשפט פעם ועוד פעם ועוד פעם... ואז, כשתשב מולה ותסתכל עליה, ותרגיש את הפחד המכווץ מעיים הזה, את כל ה"מה-יקרה-אם" שעולים להם כמו מחסומים... האימונים יעזרו לך ואתה תחזור על המשפט הזה כמו גבר, הפה שלך יתייבש ומהר מאוד תהיה לך התשובה ביד - ואם אני קולט אותה נכון, אני חושב שזו תהיה תשובה שתגרום לך לחייך ולהיאנח אנחת רווחה...