26-12-2011, 22:08
|
|
|
חבר מתאריך: 14.07.11
|
|
אשכול אפליקציות מומלצות לאייפון 4-4S
חשבתי שיהיה נחמד אם אנשים יפרסמו על אילו אפליקציות הם ממליצים, רצוי עם תיאור קצרצר. אם אפשר להוסיף תגובות בצורה מסודרת (לפי קטגוריות) - תבואו על הברכה. אם לא - לא נורא.
כל המרבה - הרי זה משובח
אתחיל, אם כן:
שימושי:
- DropBox - האפליקציה מאפשרת גישה לכונן הדרופבוקס שלכם. יוצא לי לשתף די הרבה קבצים עם אנשים, כך שהאפליקציה הזו מועילה למדי.
- zappix - תפריט קולי "ויזואלי". מאפשר לגשת לתפריטים קוליים (של חברות סלולריות, למשל), כאשר אתם מבצעים את הבחירות ישירות בתוכנה, ואז היא מחייגת ו"לוחצת" על המקשים הרלוונטיים.
- myorange - לא רלוונטי למי שלא באורנג', אבל בכ"א זו אפליקציה די טובה לעקוב אחר ניצול חבילות ומצב החשבון
- ScanLife - סריקת ברקודים
- Evernote - אפליקציה נחמדה לפתקים / תזכורות. היחוד שלה לעומת האפליקציה המובנית, היא שהתוכנה מסתנכרנת מול חשבון שאתם פותחים, ויכולים לגשת לפתקים שלכם מכל מקום
קריאה:
- iBooks - אפליקצית ספרים של אפל. יש לא מעט ספרים בחינם.
- kindle אפליקצית ספרים של אמזון - גם כאן יש מבחר לא מבוטל בחינםץ
- BBC News - חדשות BBC. ניתן לבחור באילו קטגוריות חדשות אתם מעוניינים לצפות (כלכלה, טכנולוגיה, מזה"ת וכו').
- Fox News - אפליקציה סבירה לחדשות, בעיקר מארה"ב. החיסרון הבולט הוא פרסומות (מה שאין באפליקציה של הBBC)
- The Marker - עיתון כלכלי ישראלי.
רשתות חברתיות:
- Facebook - אין צורך להרחיב
- Facebook messenger - אפליקציה יעודית לצ'אט של פייסבוק
- Instagram - עריכה קלילה של תמונות 'מהחיים שלכם' והעלאה לחשבון שניתן לשתפו בפייסבוק.
משחקים:- Flight Control - משחק חביב של הנחתת מטוסים. יש כל מיני סוגים, ואתם צריכים להנחית את כולם מבלי שהם יתנגשו.
- Tank riders - משחק אקשן סביר, שליטה לא שוס גדול.
- Death rally - מרוץ מכוניות קצת משוגע - אפשר לירות ביריבים. סה"כ נחמד מאוד.
- GTA3 - אני מניח שכולם מכירים. ה"תרגום" לאייפון לא רע בכלל.
- Bike Baron - משחק שאני מאוד אוהב. צריכים להשלים כל מיני מסלולים עם אופנוע, כאשר ניתן להטות אותו ולרכון.
- reckless racing - משחק מרוצים די דבילי, אבל ממש (ממש) מהנה.
- reckless getaway - לא קשור למשחק הקודם. אתם נוהגים ברכב, וצריכים להתחמק מהמשטרה, כאשר יש בונוסים על פעלולים. חביב.
- Red Alert - אני מניח שכולם מכירים. משחק סביר.
- Cut the Rope - experiments - הרחבה של Cut the Rope
|