14-01-2012, 23:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "שיט. תבלבלתי. נען, נען, נען , נען..לעולם לא אתבלבל עוד בין גבעת ברנר לנען"
ועל כך אתה מזכיר לי סיפור מצויין. דודי שיחיה נשוי לאישה פולניה מארץ הפולניות, אימא מגוננת אשר גוזליה, גם בגיל 40, עדיין זוכים למנת דאגה מרוכזת בכל פעם שהיא מדברת איתם. כמו כל המשפחה, גם בניו של דודי רצו להגיע לטיס... והשני שביניהם הצליח להתקבל לקורס. עת התקדם הבן, גאוות המשפחה כולה, בקורס טיס, החלה אימו הדואגת לחשוש מה יקרה - שכן מטוסים הם כידוע כלי משחית מוסכנים ויש להם הנטייה להתרסק מדי פעם. לחץ נורא עבר עליה ומיאנה להינחם, מה יקרה כשהבן יעלה על הצוקית בבית הספר לטיסה? מה יקרה עת יחל לטוס ללא מדריך? מה יקרה ומה יקרה...
כשסיים הבן את קורס הטיס הייתה מהולה גאוותה בדאגה, שכן עתה ילך הבן לטוס באופן מקצועי בחיל האוויר, ונחמתה היחידה הייתה שהגיע לא למטוסי הקרב אלא לטייסת התובלה, שכן לטעמה ההרקולס הזקן בן ארבעים השנים נראה גדול ובטוח.
שנים אחרי, היום הבן הוא מפקד טייסת הראמים (בואינג 707) ועדיין גאוות המשפחה ועדיין אימו דואגת לו....
ומה אני מנסה לומר - גם אם הבינוניות של חיינו כמבוגרים הספיקה למעוך מתוכנו כל זיכרון לחלומות שלנו, אין לנו הרשות, קל וחומר "החובה" לקצץ את כנפיהם של ילדינו.
עכשיו סלח לי על הגסות הבאה: ידוע שזונות הן בטוחות יותר מימאים. בתי בושות טובעים לעיתים נדירות ביותר, וכשבאים אליהם שודדי ים, הם משלמים כסף טוב כמו כל האחרים. האם עדיף שהבת היקרה תהיה יצאנית או ימאית?
גם אם קצצו כנפיך, אל תקצוץ כנפי ילדיך