נלקח בעיקר מרשימת 22 Most anticipated movies of 2012 של IMDB.
משימה בלתי אפשרית 4 (כן, אני יודע שיצא, אבל לא אוכל ללכת לקולנוע עד שתיגמר השנה, הרבה עבודה לקראת סוף דצמבר)
לא אוהב כל כך את הסדרה הזו של הסרטים חוץ מהראשון בסדרה,אבל נחכה ל dvd שיצא אני מניח שהוא יצא מהר מאוד כי הסרט לא יצליח בקולנוע.
שרלוק הולמס 2- מאוד אהבתי את הראשון
יש הרבה מקום לשיפור מהסרט הראשון שרוקי,אבל אם יורידו את הדמיון שלו מה לעשות בהילוך איטי הסרט יהיה הרבה יותר טוב.
באטמן- אין מה להוסיף..
ביום שאני אחזור למוצרי ms (לא יקרה) אולי אני אצפה בסרט הנוראי הזה בבית אחרי ההרס של הדמויות בבאטמן החדש.
ספיידרמן- מעניין אותי הריבוט לסדרה, אני חושש להתאכזב
לא ראיתי עוד את סרט מספר 3
אוונג'רס-הטיזר בסוף קפטן אמריקה קנה אותי
הסרט מעולה שרוקי שיחררו עוד קדימון לסרט למקרה ולא צפית בו. נראה שהולך להיות אחלה סרט.
כוח המחץ 2- ילדותי, אבל מהנה, ללא כל ספק
זכור לי משהו כזה בזיכרון,אבל לא עולה לי כלום כרגע על מה זה בכלל.
גברים בשחור 3- הפחות מעניין מכל הרשימה, אבל עדיין
לא חושב שאני אצפה בזה בקולנוע,אבל נחכה לביקורות של אנשי הפורום ואז נחליט מה לעשות.
הנוסע השמיני 5- פשוט אין מילים, מקווה שיהיה ברמה של הראשון
צריך לתקן אותך בנקודה הזו שזה יהיה הסרט ה 7 ולא ה 5 של הנוסע השמיני.
מלחמת האופל 4- רוב הקאסט התחלף, אבל ערפדית כוסית במכנסי עור..
זה נקרא underworld ולא מלחמת האופל או בתרגום לעברית יותר נכון העולם התחתון/שאול,אם אתה רוצה לתת לזה שם נכון בעברית!!!
האויב שבפנים 5- הקליף האנגר בסוף הרביעי עצבן אותי מספיק כדי ללכת לחמישי שוב
מה יהיה עם האנשים שמתרגמים את השמות לעברית? חוץ מזה שהשחקנית הראשית לא יפה ולא הייתה יפה אף פעם זה לא ממש אקשן או אימה סדרת הסרטים הזו. היו צריכים לגמור את הסדרה הזו של הסרטים אחרי הסרט הראשון וזהו.
ההוביט- לא נראה לי שיש מי שלא מחכה לו
אתה חייב להזכיר לנו שיש עוד שנה לסרט?
ג'יימס בונד 23 skyfall- לא שיש מידע כלשהו על הסרט, לא יותר מדי בכל אופן, אבל תמיד אהבתי את הסדרה הזאת
אני לא כל כך אוהב את השחקן בסרט של ג'יימס בונד דווקא,כי הוא לא קרוב לקודמים שלו בתפקיד.
זהות כפולה 4- רק אם הטריילר יהיה משובח, דיימון כבר לא יהיה שם לצערי.
מת לחיות 5- איך אפשר שלא לאהוב את ברוס וויליס.
4 היה נוראי חוץ מהבת שלו שהיא שווה אש,אבל זה אומר הכל על הסרט וכמה הוא היה גרוע.
מלחמת העולמות WWZ - עניין אותי הקטע עם ישראל וחומת ההפרדה.
אם זה המשך של הסרט הראשון אני מוותר.
מאס אפקט- שמעתי רק שזה משחק מעולה, החלטתי לתת לו סיכוי.
לא מכיר
גוסט ריידר 2- אהבתי את הראשון, בניגוד לרוב האנשים
לפי הקדימון לסרט הולך להיות סרט טוב ואהבתי את הסרט הראשון,אפילו שהוא לא נשאר עם הבחורה השווה בסוף.
הבלתי נשכחים 2- ואן דאם כאיש הרע, צ'אק נוריס חוזר, קאסט משובח, מה צריך יותר?
נראה טוב למרות שלא ראיתי את הראשון.
זעם הטיטאנים- (המשך של התנגשות הטיאטנים) הראשון היה מרשים לאללה, השני צריך להיות מרשים אף יותר.
סרט גדול הסרט הראשון ואני מחכה לשני בהחלט,אבל השם לא תואם את התוכן של הסרט הראשון. אולי לשני השם יותר יתאים.
באטלשיפ- רק בגלל התקציב המנופח, רבע מיליארד דולר, אני בטוח שלא ישעמם לי בסרט הזה.
בעזרת השם וסינמה סיטי, מקווה שאראה את כולם ואכתוב פה את הביקורות שלי, כמו שעשיתי באשכול סרטי הקומיקס.